15 filmů, které přidá HBO GO do konce ledna

Na konci ledna si na HBO GO vybere každý. Diváci se mohou těšit na dnes už kultovní komedii Travičku zelenou, oba díly animovaného Raubíře Ralfa, oceňovaný Psí ostrov z dílny Wese Andersona nebo Margot Robbie v komiksovém filmu Birds of Prey.

Spirála

Tento nadpřirozený thriller sleduje homosexuální pár Malika (Jeffrey Bowyer-Chapman) a Aarona (Ari Cohen), kteří čelí homofobním výhrůžkám poté, co se přestěhují do vzdáleného amerického města, aby zde vychovávali svou dospívající dceru. (22. ledna)

Travička zelená

Líný budižkničemu Dale Denton (Seth Rogen) má jediný důvod navštívit svého stejně líného dealera Saula Silvera (James Franco) – koupit si marihuanu, konkrétně její novou odrůdu zvanou Pineapple Express. (22. ledna)

Raubíř Ralf

Raubíř Ralf touží být milován tak, jako správňák z jeho hry, Fix-It Felix. Jenže problém je v tom, že záporňáky nemá nikdo rád… (23. ledna)

Pod širým nebem

Španělsko v roce 1946. Kdesi ve vnitrozemí, krátce po občanské válce, která přinesla jen beznaděj, chudobu a vyhnanství, je chlapec na útěku. (23. ledna)

Psí ostrov

Japonské souostroví, 20 let v budoucnosti. Psí chřipka dosáhla epidemických rozměrů, její ohnisko leží ve městě Megasaki. Hrozí, že se přenese ze psů na člověka. (24. ledna)

Dokonalá lež

Profesionální podvodník Roy Courtnay (Ian McKellen) si vyhlédne svou další oběť – čerstvě ovdovělou Betty McLeishovou (Helen Mirren), která má na svém kontě miliony. (24. ledna)

Sibiř a on

Dva muži se zamilují ve zchátralém sibiřském městě v Rusku. Pokorný farmář Saša a policista Dima mají mezi sebou složitý vztah. Jsou to švagři, společníci na cestě a – potají – milenci. (24. ledna)

Hrdinové a zbabělci

V tomto působivém filmu se idealistický profesor (Robert Redford) pokouší přesvědčit svého studenta (Andrew Garfield), aby v životě udělal něco důležitého. (25. ledna)

Raubíř Ralf a internet

Opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. (30. ledna)

Zemřeš ve dvaceti

Když se v malé súdánské vesnici v provincii Aljazira narodí chlapec Muzamil, místní prorok mu předpoví, že ve dvaceti letech zemře. (30. ledna)

Problémissky

V roce 1970 se v Londýně konala soutěž Miss World. Ta byla ve své době nejsledovanější televizní show světa s více než 100 miliony diváků. (30. ledna)

Tolkien

Snímek sleduje osudy J.R.R. Tolkiena (Nicholas Hoult) dávno před tím, něž se z něj stal slavný spisovatel. Dospívající Tolkien, obklopen spolužáky, objevuje sílu přátelství, odvahy a odhodlání. (31. ledna)

Ptáčníkův syn

Na konci 19. století se ptáčník Esmar a jeho manželka Johanna snaží přežít na svém pronajatém majetku nad nepřístupnými útesy Faerských ostrovů. (31. ledna)

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

Znáte ten o policajtce, blondýnce, psychopatce a mafiánské princezně? Snímek Birds Of Prey vypráví zvrácený příběh z pohledu samotné Harley (Margot Robbie) způsobem, jakým ho může vylíčit jen ona. (31. ledna)