11 drsných filmů na Netflixu s českým dabingem

Nepohrdnete drsným, chlapáckým filmem? Prohledali jsme aktuální obsah Netflixu a našli v něm dvanáct testosteronem nabitých titulů, které služba nabízí s českým dabingem.

96 hodin

Dceru bývalého špióna, která je na výletě v Paříži, unese gang obchodníků s lidmi. Bude muset napnout všechny síly, aby ji zachránil.

Arctic: Ledové peklo

V ledové pustině u severního pólu havaruje letadlo a pilot musí zariskovat a pomoct dalšímu vážně zraněnému muži, aby se oba dostali včas do bezpečí.

Drahokam

Zatímco se mu kupí dluhy a naštvaní výběrčí jsou mu v patách, riskuje tenhle výřečný klenotník z New Yorku všechno a doufá, že se tak udrží nad vodou a naživu.

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

Vojenskému zdravotníkovi Desmondu Dossovi nedovoluje svědomí nosit zbraň. Přesto se stane hrdinou druhé světové války během bitvy o Okinawu.

Irčan

V tomhle kritiky uznávaném filmu Martina Scorseseho nájemný zabiják Frank Sheeran vzpomíná na tajemství, která střežil jako věrný člen zločineckého klanu Bufalinových.

Král

Neposlušný princ Hal se musí změnit z násosky v krále válečníka. Jeho bitvu o osud Anglie provázejí projevy nepřátelství za hradbami i v nejbližším okolí.

Kursk

Největší hrozbou pro posádku uvězněnou v potopené ruské ponorce je byrokracie na souši. Podle skutečného příběhu.

Ledová archa

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze.

Rambo: Poslední krev

Válečný veterán John Rambo touží po klidném životě bez nepříjemných traumat. Po únosu adoptivní vnučky se ale musí vydat na poslední nelítostnou misi.

Tři dny ke svobodě

Manželku mu kvůli podezření z vraždy zavřeli do vězení. Univerzitní profesor proto vymyslí pečlivě propracovaný plán, jak ji dostat ven a dát svoji rodinu zase dohromady.

Vyproštění

Ostřílený žoldák má zachránit syna drogového bosse uneseného do Bangladéše. Akce se ale změní v závod o přežití a on musí navíc nahlédnout do svého nitra.