10 nejstahovanějších filmů týdne na torrentech

Týden se s týdnem sešel a na blogu TorrentFreaku se objevil další žebříček nejstahovanějších filmů týdne. Tomu opět vládne western s Tomem Hanksem a celkově se moc výrazných změn za posledních sedm dní nestalo. Jedinou novinkou v TOP 10 je celkem překvapivě Run Hide Fight.

Nejstahovanější filmy k 25. lednu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak čerpá data z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Greenland: Poslední úkryt

John Garrity (Gerard Butler) s manželkou Allison (Morena Baccarin) a malým synem Nathanem se vydávají na nebezpečnou cestu, aby našli útočiště, před obrovskou kometou rychle se blížící k Zemi. (uvedeno na iTunes nebo Amazon Prime)

9. Nadějná mladá žena

Cassie (Carey Mulligan) byla nadějná mladá žena… dokud se vše ze záhadného důvodu nezměnilo. Zdá se, že v jejím životě není nic takové, jak se zdá. (uvedeno na iTunes nebo Amazon Prime)

8. Croodsovi: Nový věk

Croodsovi zjistí, že hrdinové doby kamenné to fakt nemají jednoduché. Nestačí, že jim na každém kroku hrozí sežrání od hladových potvor. Oni navíc museli potkat rodinu, která je lepší než ta jejich. (uvedeno na iTunes nebo Amazon Prime)

7. Synchronic

Jamie Dornan a Anthony Mackie se stále častěji setkávají s podivnými úrazy, spojenými s užíváním nové drogy zvané Synchronic. Kde se omamná látka vzala a co provádí s těmi, kteří ji vyzkouší? (uvedeno na iTunes)

6. Run Hide Fight

Zoe to se střelnými zbraněmi umí. Když její školu přepadnou ozbrojení útočníci, nemůže tomu jen přihlížet. Drama inspirované střeleckými útoky ve školách, které připomíná Smrtonosnou past. (uvedeno na Daily Wire)

5. Tenet

V temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla, tak jak je známe. (uvedeno na O2TV, Google Play)

4. Duše

Středoškolský učitel hudební výchovy Joe Gardner (Jamie Foxx) dostane životní šanci hrát v proslulém jazzovém klubu. Jeden chybný krok ho však přenese z ulic New Yorku do Neznáma před. (uvedeno na Disney+)

3. Wonder Woman 1984

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig. (uvedeno na HBO Max)

2. Za čárou

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (uvedeno na Netflixu)

1. News of the World

Texaský novinář Tom Hanks cestuje divokým západem, kam přináší místním lidem zprávy a zároveň pomáhá zachránit unesenou dívku. (uvedeno na iTunes, Amazon Prime nebo Google Play)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne