21 nejlepších animáků na Netflixu v češtině

Česky dabovaný obsah na Netflixu skýtá nejedno překvapení. V poměrně bohaté nabídce můžete narazit na kultovní anime tituly, výborné animované seriály a neméně kvalitní filmy z celého světa. Které nabízené animáky jsou nejlepší a zároveň si je můžete pustit s českým dabingem?

Asterix: Sídliště bohů

Maličký komiksový hrdina Asterix a jeho přerostlý parťák Obelix se v tomhle animovaném filmu pokusí ubránit svoji galskou vísku před vpádem Římanů.

Bílý tesák

Oddaného vlčáka zavede jeho zvídavost na neuvěřitelná dobrodružství a bude postupně sloužit třem naprosto odlišným pánům.

Byl jednou jeden… vynálezce

Seriál o záblescích geniality a bláznivých pokusech, které stály na počátku fantastické cesty k objevům a vynálezům důležitým pro celé lidstvo.

Cesta do fantazie

Chihiro se ocitne v podivném světě. Vládne mu čarodějnice, která ty, kdo ji neposlouchají, mění ve zvířata.

Doručovací služba čarodějky Kiki

Animované dobrodružství o malé čarodějnici, která opouští rodinu, aby se zdokonalila ve svém umění. Není ale vůbec jednoduché najít nové přátele.

Dračí princ

Zvláštní objev přiměje dva mladé lidské prince, aby se spřátelili s elfí bojovnicí a společně vyrazili najít pro svou zemi mír.

Fimfárum – Do třetice všeho dobrého

V téhle animované sbírce pohádek pro dospělé se připravte na pátrání po obrech, hledání králova kloboučku a sázku, která změní život pasáčka prasat.

Klaus

Sobecký pošťák se překvapivě skamarádí se samotářským výrobcem hraček. Do chladného, temného města to přinese tak potřebnou radost.

Laputa: Nebeský zámek

Dobrodružné anime pro děti o malém horníkovi a záhadné dívce. Společně hledají legendární ostrov, na kterém se prý ukrývá pohádkové bohatství.

Legendy staré Prahy

Kolekce animovaných příběhů vypráví tajemné a magické legendy, které obestírají nádhernou starobylou Prahu.

Léto s Marnie

Nemocnou Annu pošlou strávit léto do ospalého přímořského městečka. Anna se tam seznámí se zvláštní dívkou, která bydlí v opuštěné vile. Je jejich pouto skutečné?

Malý princ

Holčička se životem naplánovaným podle harmonogramu potká výstředního letce, který jí povypráví o dobrodružstvích neobyčejného chlapce, který bydlí na malé planetce.

Nová generace

Mezi osamocenou Mai a super-tajným robotem vznikne nečekané pouto a společně se pustí do velkého akčního dobrodružství s cílem zmařit plány zákeřného ničemy.

Ponyo z útesu nad mořem

Pětiletý chlapec Sosuke se spřátelí se zlatou rybkou, princeznou Ponyo, která touží stát se člověkem.

Poslední děti na Zemi

Třináctiletý sirotek se jen tak něčeho nezalekne. Když na jeho město zaútočí zombie a příšery, spojí síly se svými kamarády a společně se pokusí chaos přečkat.

Půjčovna masa: Nové pouzdro

Takeshi Kovacs musí na planetě Latimer ochránit tatérku a zároveň vyšetřit smrt šéfa jakuzy spolu se seriózním členem KJRN.

Rozčarování

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť.

S láskou Vincent

Tenhle animovaný životopisný film ve stylu oblíbeného vlámského mistra rekapituluje poslední tragické období v životě Vincenta van Gogha.

SpongeBob v kalhotách: Film

Pan Krabs prý ukradl korunu krále Neptuna! SpongeBob a Patrick se proto vydávají na divoké dobrodružství, aby dokázali, že jejich kamarád je v tom nevinně.

Šepot srdce

Školačka Shizuku zjistí, že všechny knihy, které má z knihovny, si před ní půjčil ten samý člověk. Rozhodne se s ním seznámit a splnit si svoje sny.

Zápisník smrti

Japonský středoškolák dostane do rukou mystický zápisník, který zabije každého, jehož jméno do něj napíše.