Třetí SpongeBob ve filmu je na Netflixu. Všechny filmy navíc mluví česky

Fanoušci nejoblíbenější mořské houby a předplatitelé Netflixu mají od dnešního dne přístup k nejnovějšímu Spongebobova filmovému dobrodružství s podtitulem Houba na útěku. Film, který měl původně vyjít v kinech, po několika odkladech nakonec skončil právě na Netflixu.

Spongebob je nesmrtelný animovaný seriál, který se vysílá na televizních obrazovkách od roku 1999. Na celosvětový úspěch navázal v roce 2004 celovečerní snímek, následovaný o jedenáct let později méně vydařeným „pokračováním“ Houba na suchu. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku je tak již třetím dílem této pomyslné trilogie, kterou si diváci nyní mohou vychutnat na Netflixu s českým dabingem.

SpongeBob v kalhotách: Film

Pan Krabs prý ukradl korunu krále Neptuna! SpongeBob a Patrick se proto vydávají na divoké dobrodružství, aby dokázali, že jejich kamarád je v tom nevinně.

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu

Zátiší Bikin se ocitá v panice poté, co pirát ukradne recept na krabí hambáč. SpongeBob a jeho parťáci se vydávají na výpravu s cílem přinést ho zpátky.

SpongeBob ve filmu: Houba na útěku

Někdo unesl SpongeBobova nejlepšího kámoše Garyho a SpongeBob s Patrikem teď musí vyrazit na ztřeštěnou výpravu daleko za hranice Zátiší Bikin, aby mu zachránili ulitu.