TOP 40: Sledovanost Netflixu v Česku za minulý měsíc

sledovanost netflix

Přestože Netflix čísla sledovanosti žádnou oficiální cestou neuvádí, pomocí služeb jako Flixpatrol jsme schopni zjistit, které filmy a pořady jsou v určitém časovém rozmezí nejsledovanější v nejrůznějších koutech světa. Co jsme tedy nejčastěji sledovali na Netflixu během celého října?

Nejsledovanější filmy na českém Netflixu za říjen

Netflixu v Česku dominují české filmy. Streamovací gigant si je toho moc dobře vědom a každý týden do svého obsahu přidává nové tituly. Nikoho asi nepřekvapí, že top titulům měsíce vládnou česky namluvené novinky a dechberoucí dokumenty.

20. Sváteční rande

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra.

19. Muži v naději

Stárnoucí sukničkář je přesvědčený, že nevěra je kořením manželství. Když podle toho poradí svému zeťovi, následky na sebe nenechají dlouho čekat.

18. Ženy v pokušení

Manželské poradkyni se náhle rozpadne manželství, ale rady do života, které dostává od žen ze svého okolí, ji hodně překvapí.

17. Bestiář mladé chůvy

Středoškolačka se přidá do tajného společenství chův a pustí se do boje se strašákem a jeho příšerami. Ti totiž unesli chlapce, kterého měla o Halloweenu na starost.

16. Sociální dilema

Ve filmu na pomezí dokumentu a dramatu varují odborníci na moderní technologie před sociálními sítěmi, které sami vytvořili.

15. Daria

Psychiatr si dá rande se záhadnou ženou, která ale po schůzce zmizí, a oba na sebe znova narazí až v léčebně. Jenže není jediný, kdo ji hledá.

14. Chata na prodej

Prodat rodinnou chatu, nebo si ji z nostalgie ještě nechat? Nejlepší bude přemluvit manžela a zbytek rodiny, aby se tam ještě jednou naposledy všichni sešli.

13. Chvilky

V sérii působivých scén přemýšlí mladá žena o svojí roli v životě a spolu se svými blízkými se snaží splnit všechna očekávání i překonat překážky.

12. Harry Potter a Kámen mudrců

O svých jedenáctých narozeninách Harry Potter zjistí, že je mocný čaroděj, na kterého čeká místo ve Škole čar a kouzel v Bradavicích.

11. Až na Měsíc

Animovaný muzikál o dívce, která si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Režie se ujal legendární animátor Glen Keane.

10. Román pro pokročilé

Rozvedený sukničkář se po rozvodu přestěhuje do hotelu, který vlastní se svým prostopášným bratrem, a snaží se vyvarovat pokušení a navázat stabilní vztah.

9. Americká vražda: Rodina od vedle

Autentické a bezprostřední záběry dokumentují zmizení Shanann Wattsové a jejích dětí, a taky hrozivé události, které následovaly.

8. Rebeka

Naivní dívka se bláznivě zamiluje do bohatého vdovce. Po svatbě se nastěhuje na jeho rodinné sídlo, ale nedokáže uniknout všudypřítomnému stínu jeho zesnulé první ženy.

7. Gentlemani

Americký drogový boss se rozhodne prodat svůj výnosný byznys s marihuanou v Británii a spustí tím sérii intrik, podvodů a nechutných her o to, kdo ho získá.

6. Přes prsty

Dvě spoluhráčky z volejbalu se soustředí na svůj osobní život a na blížící se turnaj. Jenže pohodu na kurtu i mimo něj jim rozhodí jedna svérázná osoba.

5. Enola Holmesová

Při pátrání po nezvěstné matce dokáže neohrožená Enola Holmesová přechytračit i svého staršího bratra Sherlocka a pomoct mladému lordovi na útěku.

4. Ženy v pokušení

Manželské poradkyni se náhle rozpadne manželství, ale rady do života, které dostává od žen ze svého okolí, ji hodně překvapí.

3. Hubieho Halloween

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek.

2. Šťastný nový rok

Dlouholetí přátelé i úplně cizí lidé se setkávají na dovolené v zasněžených slovenských horách, kde na ně čeká romantika i spousta trapasů.

1. David Attenborough: Život na naší planetě

Známý moderátor se ohlíží za svým životem a historií vývoje života na Zemi. Truchlí nad ztrátou divočiny a přichází s vlastní vizí budoucnosti.

Pokračuj na žebříček nejsledovanějších seriálů měsíce října