15 nejnovějších filmů na Netflixu s českým dabingem

netflix filmy český dabing

Za poslední měsíc přidal Netflix zhruba patnáct nových česky dabovaných filmů (případně dodal dabing k filmům uvedených už dříve). Není to nijak závratné číslo, a dokonce se nejedná ani o filmové tituly, které by měly bořit rekordy ve sledovanosti. I tak se ale vyznavačům českého dabingu blýská na lepší časy, protože dabingů bude v následujících dnech a týdnech přibývat hodně.

Až na Měsíc

Animovaný muzikál o dívce, která si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Režie se ujal legendární animátor Glen Keane.

Bestiář mladé chůvy

Středoškolačka se přidá do tajného společenství chův a pustí se do boje se strašákem a jeho příšerami. Ti totiž unesli chlapce, kterého měla o Halloweenu na starost.

Hubieho Halloween

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek.

Jsem božská

Po úrazu na spinningu v sobě nejistá žena objeví pořádnou dávku sebevědomí a nebojácně se vrhne do života, randění i tancování.

LOL

Komedie o dospívání, ve které se Lola s kamarády snaží zmizet z dohledu nechápavých rodičů, zamilovat se a hlavně si pořádně užívat života.

Maxinožka

Adamův otec se vrátil! Musel prý kdysi dávno utéct, protože je ve skutečnosti lesní muž. A Adam zjišťuje, že na tom sám nejspíš nebude jinak.

Noční můry z temnot

Skupinka koledníků se o Halloweenu schová před partou chuligánů do strašidelného domu, kde objeví knihu děsivých příběhů, které se začnou opravdu odehrávat.

Princezna z cukrárny

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role.

Rebeka

Muž si na svoje působivé sídlo přivede novou manželku, která ale musí bojovat se zlověstnou správkyní a všudypřítomným stínem jeho zesnulé první ženy.

SpongeBob v kalhotách: Film

Pan Krabs prý ukradl korunu krále Neptuna! SpongeBob a Patrick se proto vydávají na divoké dobrodružství, aby dokázali, že jejich kamarád je v tom nevinně.

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu

Zátiší Bikin se ocitá v panice poté, co pirát ukradne recept na krabí hambáč. SpongeBob a jeho parťáci se vydávají na výpravu s cílem přinést ho zpátky.

SpongeBob ve filmu: Houba na útěku

Někdo unesl SpongeBobova nejlepšího kámoše Garyho a SpongeBob s Patrikem teď musí vyrazit na ztřeštěnou výpravu daleko za hranice Zátiší Bikin, aby mu zachránili ulitu.

Sváteční rande

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra.

Vánoční kronika

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit.

Vánoční výsadek

Pečlivá poradkyně političky plánuje uzavření vojenské základny na tropickém ostrově, kde mají zajímavou vánoční tradici. A při tom se zamiluje do sympatického pilota.

Všechny ostatní filmy na Netflixu s českým dabingem najdete zde