16 filmů a seriálů, které můžete dohnat o víkendu

filmy a seriály na víkend

Asi nikoho nepřekvapí, že většina víkendových tipů směřuje zase na Netflix. Největší světová videotéka totiž i tento týden uvedla kousky, které byste si neměli nechat ujít. Zakotvit ale také můžete na dalších službách. Google Play například uvedl pokračování kultovní fantasy s Keanu Reevesem, Aerovod zase dokument o slavném slovenském zpěvákovi. Je toho ale podstatně více…

Bill & Ted Face the Music

Aby naplnili svůj rokenrolový osud, musí se tito dva nejlepší přátelé ve středním věku vydat na nové dobrodružství poté, co je návštěvník z budoucnosti varuje, že jejich píseň je jediná naděje na záchranu reality. (Google Play)

Drsný město

Mezi zkorumpovanými kolegy a uprostřed války marseilleských gangů musí vzít poctivý policista věci do vlastních rukou, aby ochránil svůj tým. (Netflix)

Jsme, jací jsme

Seriál, který pojednává o dvou dětech žijících na americké vojenské základně v Itálii, se zabývá přátelstvím, první láskou a identitou, a vtahuje diváky do všech chaotických radostí a strastí, jež dospívání provází. (minisérie, HBO GO)

Láska a anarchie

Vdaná konzultantka a mladý ajťák rozjedou flirtovací hru, která zpochybňuje společenské normy – a nakonec obrátí jejich životy vzhůru nohama. (minisérie, Netflix)

Meky

Psal se rok 1982, Meky zažíval svou vlastní beatlemánii, psal hity, které žijí doteď. Co všechno potkalo Mekyho Žbirku od chvíle, kdy poprvé vzal do ruky kytaru, až do momentu, kdy svůj život odhalil filmařům? (dokument, Aerovod, iPrima, DaFilms, Kuki, O2TV, Starmax)

Mělas to vědět

Seriál pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi. Jejich zdánlivě idylický život však znenadání obrátí naruby bezcitná vražda a řetězec strašlivých událostí. (minisérie, HBO GO)

Naděje

Anja a Tomas představují pár, jakých známe mnoho. Z jejich romantické lásky už po letech soužití mnoho nezbylo, žijí spíše vedle sebe než spolu a většinu energie dávají do své práce. (Aerovod, Kuki, O2TV, Starmax)

Mother

Shuheiova zmatená matka se cítí ohrožená světem, který nemůže přizpůsobit svým pokřiveným představám, a uvrhne celou rodinu do neštěstí. (Netflix)

Noční můry z temnot

Skupinka koledníků se o Halloweenu schová před partou chuligánů do strašidelného domu, kde objeví knihu děsivých příběhů, které se začnou opravdu odehrávat. (Netflix)

Paranormal

Skeptický hematolog zažije sérii nevysvětlitelných událostí a proti svojí vůli se stává nepostradatelným účastníkem vyšetřování paranormálních jevů. (minisérie, Netflix)

Po čem muži touží

Sukničkář a bývalý šéfredaktor časopisu pro muže v opilosti vysloví přání, díky kterému se ještě víc přiblíží opačnému pohlaví. (Netflix)

SpongeBob ve filmu: Houba na útěku

Někdo unesl SpongeBobova nejlepšího kámoše Garyho a SpongeBob s Patrikem teď musí vyrazit na ztřeštěnou výpravu daleko za hranice Zátiší Bikin, aby mu zachránili ulitu. (Netflix)

Suburra: Krvavé předměstí

Zvěst o celoročních oslavách pořádaných Vatikánem a o balíku peněz, který vynesou, zažehne další kolo nelítostných bojů o nadvládu nad ulicemi Říma. (minisérie, 3. řada, Netflix)

Téměř dokonalá tajemství

Na večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy i telefonáty budou ten večer sdílet. (Kuki, O2TV, Starmax)

The Mandalorian

Mandalorian je první hraný seriál ze světa Star Wars, jehož druhá sezóna měla premiéru na konci října tohoto roku. Disney uvede i tentokrát pouhých osm epizod, každý týden jednu. (minisérie, 2. řada, Disney+)

V pasti

V malé islandské vesničce se objeví tělo oběti vraždy právě ve chvíli, kdy silná sněhová bouře celou oblast odřízne od zbytku světa. (minisérie, 2. řada, Netflix)

Země nikoho

Válka v Sýrii očima francouzského mladíka Antoina, pátrajícího po odcizené sestře, která je považována za mrtvou. Zatímco se krůček po krůčku snaží přijít záhadě na kloub, spojí síly s jednou z kurdských ženských jednotek. (minisérie, HBO GO)