Netflix se připravuje na Halloween aneb novinky tohoto týdne

netflix novinky halloween

Netflix se pomalu, ale jistě připravuje na Halloween, o čemž zcela jasně vypovídá nabídka novinek pro tento týden. České komedie doprovází tituly hororového ražení.

Pat a mat kutí

Pat a Mat přicházejí ve zcela nových Kutilských trampotách! Série příběhů, která vyvolá úsměv na tvářích dětí i dospělých. (1. série, 6. října)

Úniková hra

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (6. října)

Hubieho Halloween

Hubie Dubois svoje rodné město Salem v Massachusetts (a místní proslulé oslavy Halloweenu) miluje, i když je všem jenom pro smích. Jenže letos se přihodí něco příšerného a Hubie je jediný, kdo si s tím dokáže poradit. (7. října)

K jezeru

Uprostřed děsivé pandemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (1. série, 7. října)

Muži v naději

Může být nevěra základem šťastného manželství? Šarmantní bonviván Rudolf je o tom přesvědčen: Ženská má mít pocit, že o chlapa musí bojovat, musí se snažit, aby si ho udržela. A hlavně, ženská se nesmí nudit! (7. října)

Tankový prapor

Hrdinou neradostného i když převážně humorného pohledu na vojenský život v roce 1953 je rotný Dany Smiřický (s autobiografickými rysy J. Škvoreckého), potýkající se společně se svými kamarády s tupostí a „buzerací“ důstojnického sboru. (7. října)

Ženy v běhu

Touha splnit poslední přání zesnulého manžela přivede matku tří dcer k odvážnému plánu: uběhnout společně maratón. Hvězdně obsazená romantická komedie Martina Horského. (7. října)

Čtyřicetiletá verze

Čtyřicetiletá verze je příběh neúspěšné newyorské spisovatelky, která se rozhodne zachránit svoji uměleckou dráhu a stane se raperkou… ve čtyřiceti! (9. října)

Rychle a zběsile: Závodníci v utajení

Když se skupina teenagerů přidá k elitní závodní lize ovládané zločinnou organizací usilující o světovou nadvládu, není o dobrodružství nouze. (2. série, 9. října)

Tichá univerzita

Reality show o partě neslyšících a nedoslýchavých kamarádů, kteří vyprávějí svoje příběhy a zažívají slasti i strasti studentského života na Gallaudetově univerzitě. (1. série, 9. října)

Záhadné sídlo Bly

Když je někdo mrtvý, ještě to neznamená, že už tu není. Gotický romantický příběh od tvůrce seriálu Dům na kopci, ve kterém chůva padá do propasti děsivých tajemství. (desetidílná minisérie, 9. října)

Stranger

Státní zástupce, který ztratil schopnost empatie, se s pomocí nebojácné vyšetřovatelky pustí do případu vraždy v prostředí zkorumpovaných politiků. (2. série, 11. října)