14 výborných filmů, které Netflix nedávno přidal v naprosté tajnosti

netflix filmy

Člověk se v záplavě novinek na Netflixu pomalu ztrácí. Každé pondělí u nás sice patří rychlému přehledu nových titulů, Netflix ale přidává novinky do svého obsahu také v naprosté tajnosti. Za poslední zhruba dva týdny uvedl těchto čtrnáct snímků, aniž by o tom dal vědět dopředu.

Apollo 13

Píše se rok 1970 a na vesmírné misi Apolo 13 dojde k nečekaným technickým problémům, které ohrožují život Jima Lovella a jeho posádky. Příběh podle skutečných událostí. Tom Hanks a Ed Harris v dramatu nominovaném na Oscara. Třetí komerčně nejúspěšnější film roku 1995.

Bridget Jonesová – S rozumem v koncích

V dalším pokračování filmového hitu sledujeme nyní již zadanou Bridget, která zjišťuje, že ani život v páru není žádné peříčko. V tomhle rozverném a romantickém pokračování hrají po boku Hugha Granta držitelé Oscara Renée Zellweger a Colin Firth.

Čelisti

Když obrovský a nenasytný bílý žralok terorizuje ostrov Amity, policejní náčelník, oceánograf a zkušený lovec žraloků se vydávají tuto bestii zničit. Čelisti jsou první film, který v amerických kinech vydělal 100 milionů dolarů a stal se tehdy nejvýdělečnějším filmem.

Jack Ryan: V utajení

V rámci utajení pracuje jako zaměstnanec firmy na Wall Street. Analytik CIA Jack Ryan odhalí teroristickou hrozbu, která má americkou ekonomiku položit na lopatky. Chris Pine jako mladý Jack Ryan. Kolegy jsou mu Kevin Costner, Keira Knightley a Kenneth Branagh, který je též režíruje.

Kick-Ass 2

V tomto pokračování je středoškolský hrdina Kick-Ass nucen najít si nového parťáka poté, co je Hit Girl nečekaně vyřazena ze hry.

Lásky čas

Když se Tim dozví, že muži v jeho rodině dokážou cestovat časem a měnit vlastní život, rozhodne se vrátit do minulosti a získat ženu svých snů.

Nevědomí

Vysoko nad Zemí sužované válkami se komandér Jack Harper, který má na starosti drony chránící planetu, snaží vypořádat s přistávající poškozenou lodí. oto sci-fi s Tomem Cruisem a Morganem Freemanem v hlavní roli bylo první týden po premiéře jedničkou v návštěvnosti.

Nějak se to komplikuje

Deset let po rozvodu se Jane a Jake znovu sejdou kvůli promoci svého syna a nečekaně spolu skončí v posteli. Hlavních rolí se v této romantické komedii ujali oscarová herečka Meryl Streepová, Alec Baldwin a Steve Martin.

Notting Hill

Náhoda svede dohromady ostýchavého majitele knihkupectví Williama Thackera a hollywoodskou hvězdu Annu Scott. Nepravděpodobný vztah může začít. Hugh Grant a Julia Roberts v romantické komedii nominované na Zlatý glóbus o muži a ženě, mezi kterými to začne jiskřit.

Přes kosti mrtvých

Poklidný život inženýrky v důchodu naruší zmizení jejích psů a série vražd místních myslivců. Odhodlaná žena se snaží přijít záhadě na kloub a odhalit pravdu.

Rallye smrti

Muž nespravedlivě odsouzený za vraždu má šanci získat svobodu: bude volný, když se mu podaří vyhrát brutální třídenní závod proti spoluvězňům, kteří usilují o to samé. Hlavní role v tomhle nadupaném thrilleru hrají Jason Statham, Ian McShane, Joan Allen a Tyrese Gibson.

Trable v ráji

V zoufalé snaze zachránit své manželství dvojice přesvědčí další tři páry, aby se zúčastnily skupinového pobytu, na kterém se řeší problémové vztahy.  V téhle šílené komedii hrají Vince Vaughn, Jason Bateman, Kristen Bell a Malin Akerman.

Určitě, možná

Mladinkou Mayu zajímá, jak se její rozvádějící se rodiče poznali, a tak poslouchá, jak její táta Will vzpomíná na své milostné vztahy se třemi různými ženami.

U Konce světa

Partička kamarádů středního věku se vydává na pub crawl, jehož poslední zastávkou je hospoda Na konci světa – její název je však příznačnější, než by si kdo mohl myslet. Hororová komedie se Simonem Peggem (Soumrak mrtvých) a Rosamundou Pike (nominace na Oscara za film Zmizelá).