Doporučujeme 20 nejnovějších filmů do další karantény

filmy karanténa

V souvislosti s koronavirovou pandemií vláda před malou chvílí ohlásila další omezení pohybu lidí. Vzhledem k tomu, že máme zůstat doma, doporučujeme dvacet nejnovějších filmů online, které si můžete pustit na nejrůznějších službách během karantény.

Až na měsíc

Animovaný muzikál o dívce, která si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Režie se ujal legendární animátor Glen Keane. (od 23. října na Netflixu)

Books of Blood

Vynikající hororový debut amerického režiséra Braga, který vypráví tři vzájemně propojené příběhy o dívce s nadlidským sluchem, Marry truchlící nad smrtí syna a dvojici zločinců. (Hulu)

Borat 2

Sacha Baron Cohen během pandemie tajně pracoval na sequelu ke svému nejslavnějšímu snímku Borat. Natáčení po celém světě umožňovalo nejen přísné dodržování bezpečnostních opatření, ale také snížení natáčecího štábu na nezbytné minimum. (23. října na Amazon Prime)

Clouds

Mladý hudebník Zach zjistil, že má rakovinu a zbývá mu jen několik měsíců života. S omezeným časem jde za svým snem a pracuje na albu, aniž by věděl, že z něj brzy bude virální hudební fenomén. (Disney plus)

Čtyřicetiletá verze

Čtyřicetiletá verze je příběh neúspěšné newyorské spisovatelky, která se rozhodne zachránit svoji uměleckou dráhu a stane se raperkou… ve čtyřiceti! (Netflix)

Ďábel

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké. (Netflix)

Gentlemani

Sofistikovaná akční komedie z dílny scénáristy a režiséra Guye Ritchieho Gentlemani sleduje příběh britského drogového krále Mickeyho Pearsona (Matthew McConaughey), který se snaží prodat svoje impozantní drogové impérium dynastii oklahomských miliardářů. (Netflix)

Chicagský tribunál

To, co bylo v roce 1968 zamýšleno jako pokojný protest proti sjezdu demokratů, se změnilo ve vlnu násilí a střetů s policií. Organizátoři protestů byli obviněni z podněcování nepokojů a soudní proces, který následoval, je jedním z nejznámějších vůbec. (Netflix)

Jeho dům

Po strastiplném útěku z válkou rozpolceného Jižního Súdánu se uprchlický pár usadí v poklidném anglickém městečku a sžívá se s místními zvyklostmi. Jenže nevýslovná hrůza číhá za každým rohem. (od 30. října na Netflixu)

Judy

V zimě roku 1968 přijíždí Judy Garlandová (Renée Zellwegerová) do Londýna, aby vystoupila na pětitýdenním turné beznadějně vyprodaných koncertů. Docházejí jí peníze a její manželství se hroutí. (HBO GO)

Kadáver

Po jaderné katastrofě naláká vidina jídla vyhladovělou rodinu do hotelu, kde mají účinkovat v divadelní hře. Diváci ale začnou postupně mizet. (od 22. října na Netflixu)

Kajillionaire

Manželé Teresa a Robert se celý život živí krádežemi a podvody. Když se jim narodila jejich jediná dcera Old Dolio, měli v její výchově jasno. (VOD)

Na nože

Satirická krimi komedie Na nože zábavným způsobem ukazuje, jak může dopadnout vyšetřování záhadného úmrtí autora tajemných detektivních příběhů, když jsou všichni v jeho blízkosti podezřelí. (Netflix)

Monster Problems

Joel a Aimee jsou obyčejný zamilovaný pár, který rozdělí příchod obřích monster na naši planetu. Joel je ochoten riskovat svůj život, aby svou lásku našel a ujistil se, že je v bezpečí. (VOD)

Propast mezi námi

Intimní a silné milostné drama Propast mezi námi sleduje život Grace, která po 29 letech manželství s šokem přijímá zprávu, že ji její manžel (Bill Nighy) opouští kvůli jiné ženě. (HBO GO)

The Craft: Mladé čarodějky

Příběh se i tentokrát odehrává na střední škole, kde se místní čarodějky ujmou nové studentky, která není zrovna v oblibě, a zasvětí ji do světa plného kouzel a černé magie. (od 28. října na VOD)

Volání divočiny

Ve filmu Volání divočiny, adaptaci legendárního románu Jacka Londona, znovu ožívá dobrodružný příběh odvážného psa jménem Buck a samotáře Johna Thorntona (Harrison Ford), jemuž se Buck musí naučit důvěřovat.

Vyšinutý

Tento aktuální psychologický thriller zkoumá křehkou rovnováhu současné společnosti a dovádí agresi za volantem, se kterou jsme se už všichni setkali, k naprosto nepředvídatelnému a děsivému vyústění. (VOD)

V síti

Dokumentární film vypráví strhující drama tří hrdinek alias „dvanáctiletých dívek“, pro které se účast na experimentu, od castingu až po osobní schůzky s predátory pod dozorem ochranky, stává zásadní životní zkušeností. (Aerovod, iPrima)

V úskalí

Laura je pracující matka, která má bezvadného manžela, alespoň si to myslí. Podezření narůstá v době, kdy její manžel Dean začíná z práce chodit čím dál později a častěji odjíždí na pracovní schůzky mimo město. (23. října na Apple TV+)