22 nejnovějších českých filmů na Netflixu

nejnovější české filmy netflix

Netflix se snaží a do svého obsahu přidává jeden český film za druhým. Někdy je uvedení českého snímku radostnější, jindy spíše k pláči. Podívejte se na posledních 22 českých filmů, které Netflix nabídl svým divákům.

Baron Prášil

Astronaut přistane na Měsíci, kde potká vychloubačného barona Prášila a vydá se s ním na ztřeštěnou pouť zpátky na Zem.

Babovřesky 3

V dalším pokračování dorazí do vsi nový kněz a starosta tajně plánuje poslat paní Horáčkovou a ostatní drbny na dovolenou k moři.

Cesta do pravěku

V tomhle klasickém českém filmu kombinujícím živé záběry a animaci se čtyři kluci vydávají do vzdálené minulosti Země, aby prozkoumali její prapodivné obyvatele.

Decibely lásky

Decibely lásky jsou příběhem tří generací, které prožívají své touhy, sny, naděje i zklamání, a přitom nepřestávají věřit na lásku, přátelství a lidské souznění.

Chata na prodej

Rodiče prodávají starou chatu, pro kterou už nemají využití. Před předáním chaty novému majiteli se však matka (Ivana Chýlková) rozhodne uspořádat poslední pořádnou rodinnou slezinu.

Chvilky

Anežka (Jenovéfa Boková) je mladá žena, která si přeje, aby vztah s její rodinou i partnery byl dobrý a klidný, a to i za tu cenu, že ona sama ustoupí a bude se vyhýbat případným nedorozuměním, sporům.

Ikarie XB 1

Dobrodružná cesta vesmírem v jednom z nejslavnějších českých sci-fi filmů. Na jeho počátku se chodbou kosmické lodi potácí pološílený muž s popálenou tváří.

Kdopak by se vlka bál

Rodinný film, dětský horor, dospělá romance a pohádka o Červené Karkulce. I když žánry na první pohled velmi odlišné, přesto se výborně doplňují ve vizuálně originálním filmu Marii Procházkové Kdopak by se vlka bál.

Muži v naději

Může být nevěra základem šťastného manželství? Šarmantní bonviván Rudolf je o tom přesvědčen: „Ženská má mít pocit, že o chlapa musí bojovat, musí se snažit, aby si ho udržela.

Nechte zpívat Mišíka

Vladimír Mišík patří k zásadním osobnostem české populární hudby. Svou tvorbou ovlivnil celou generaci umělců z hudebního, výtvarného i literárního světa.

Princezna ze mlejna 2

Z pohádky Princezna ze mlejna 2

Byli jednou jedni novomanželé… No, vlastně spíš nebyli, protože ženicha krátce po svatbě v kouzelné zemi poslal žárlivý knížepán do bitvy.

Přes prsty

Příběh filmu se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno.

Rebelové

Muzikál odehrávající se v 60. letech, ve kterém se do sebe nešťastně zamilují dezertér a budoucí maturantka.

Requiem pro panenku

Z filmu Requiem pro panenku.

Mladá dívka, kterou zneužil vlastní otec, se nedopatřením dostane do ústavu pro duševně choré a snaží se uniknout tamnímu krutému zacházení.

Řachanda

Dva zlodějíčci a rozmazlená princezna se ocitnou v kouzelném lese, kde jim podivné bytosti dají cennou lekci.

Šťastný nový rok

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok.

Tankový prapor

Z filmu Tankový prapor.

Hrdinou neradostného i když převážně humorného pohledu na vojenský život v roce 1953 je rotný Dany Smiřický, potýkající se společně se svými kamarády s tupostí a „buzerací“ důstojnického sboru.

Učitelka

Zdánlivě empatická a laskavě vyhlížející učitelka manipuluje prostřednictvím svých žáků jejich rodiči za účelem osobního obohacení, ať už v podobě materiálních výhod, či dokonce vidiny milostného poměru.

Vynález zkázy

Geniální vynálezce, profesor Roch, je na pokraji objevu látky, která může ve špatných rukou zničit svět. A právě takové ruce má hrabě Artigas, tajemný a temný dobrodruh.

Zahradnictví: Rodinný přítel

Sestry, kterým za druhé světové války gestapo zavřelo manžely, se společně s dětmi snaží přežít. Jedna z nich se navíc sblíží s obětavým lékařem.

Ženy v běhu

Věra (Zlata Adamovská) prožila s Jindřichem báječný život a je pevně rozhodnutá splnit jeho poslední přání – zaběhnout maraton! Emancipovaná a rázná matka tří dcer v tom nevidí žádný problém.

Ženy v pokušení

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty.