16 filmů na Halloween pro celou rodinu za posledních 10 let

halloween filmy pro celou rodinu

Doporučujeme patnáct filmů, které se mohou skvěle hodit, pokud hledáte to pravé filmové dobrodružství pro celou rodinu na blížící se Halloween.

Addamsova rodina

Připravte si prsty na lusknutí! Vrací se ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představují v animované podobě.

Coco

Navzdory prazvláštnímu rodinnému zákazu muziky se Miguel touží stát uznávaným hudebníkem jako je jeho idol, Ernesto de la Cruz. V touze dokázat svůj talent se Miguel souhrou neuvěřitelných okolností ocitne v překrásné a barevné Říši mrtvých.

Čarodějnice

Když se odvážný malý hrdina náhodou ubytuje se svojí babičkou do stejného hotelu jako čarodějnice, je malér na spadnutí. Obsah čarodějnické výroční schůze, sjednané za účelem projednání plánu na zmizení všech dětí v Anglii, by nechtěl vyslechnout nikdo.

Čarodějovy hodiny

Desetiletý chlapec Lewis se po smrti rodičů odstěhuje do panského sídla svého strýce Jonathana. Strýce i jeho sousedku si brzy oblíbí. V domě se však dějí podivné věci, strýček i jeho sousedka totiž ovládají kouzla.

Frankenweenie: Domácí mazlíček

Když mladý Victor nečekaně přijde o svého milovaného psa Sparkyho, povolá na pomoc vědu a svého nejlepšího přítele přivede znovu k životu – jen s několika drobnými změnami.

Frčíme

Snímek Frčíme nás zavede do světa fantazie, ve kterém se představí dva elfští teenageři, kteří se vydají na pozoruhodnou výpravu, aby zjistili, zda ve světě zůstalo aspoň kousek toho magického.

Hotel Transylvánie

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie – luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa dostat daleko od všech.

Husí kůže

Zacha vůbec netěší, že se musel přestěhovat do malého městečka, až do momentu, dokud nepotká půvabnou sousedku. Její otec píše hororové knihy pro děti, na čem by nebylo nic zvláštního, kdyby… všechny duchy a příšery, co vytvořil, nedržel pod zámkem ve svých rukopisech.

Malá čarodějnice

Jen několik set let „mladá“ čarodějnice se chce podívat na slavný sabat. Její společník, starý moudrý havran Abraxas, jí to sice vymlouvá, ale malá čarodějnice jej neposlechne.

Mocný vládce Oz

Když se Oscar Diggs, druhořadý cirkusový kouzelník s pochybnou morálkou, dostane z prašného Kansasu do životem pulsující Země Oz, myslí si, že vyhrál v loterii. Sláva a bohatství jsou jeho, dokud nepotká tři čarodějky.

Noční můry z temnot

V opuštěném domě úplně na konci města najde parta teenagerů knihu, která je strašnější, než cokoliv, co si kdy dovedli představit. Zanechala ji tu mladá dívka s hrozivým tajemstvím ještě před tím, než sama beze stopy zmizela.

Norman a duchové

Kdo zachrání malé ospalé městečko, když ho přepadne horda zombíků? Neohrožený hrdina se jmenuje Norman. Je mu jedenáct, ujíždí na hororech a rád si povídá s mrtvou babičkou.

Scoob!

Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho.

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Díky tajemným stopám, které Jakeovi zanechá jeho milovaný dědeček, a které poodhalují tajemství jiných světů a doby, Jake objeví kouzelné místo, známé jako sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti.

Temné stíny

V temných zákoutích nezměrné představivosti Tima Burtona vznikl příběh Barnabase Collinse, energického aristokrata, který strávil dvě století v rakvi poté, co ho zhrzená milenka proměnila v upíra.

Zloba – Královna černé magie

Královna Zloba, hnaná touhou po pomstě a urputnou snahou udržet si trůn, uvrhne na novorozenou dcerku lidského krále, Auroru, krutou kletbu. Jak princezna roste, ocitá se přímo v samém středu narůstajícího konfliktu.