Nejlepší filmy Sachy Barona Cohena

nejlepší filmy sacha baron cohen

Britský komik Sacha Baron Cohen se nikdy nebál překročit hranice únosnosti a jeho filmové role to je potvrzují. Krátce po vydání traileru k druhému Boratovi, jsme vybrali nejlepší filmy Sachy Barona Cohena.

Ali G Indahouse – Film

Sacha Baron Cohen a jeho nejlepší filmy

Obklopen svými věrnými se ALI G se svou přítelkyní Julií náhle stává největším ze všech hrdinů – nepřemožitelným, nenasytným a samozřejmě neodolatelným pro všechny dívky! ALI G – kontroverzní a podařený filmový hit číslo 1 s originální superstar britské komedie ze Staines! Tak, jak jste ho nikdy před tím neviděli.

Borat

Sacha Baron Cohen a jeho nejlepší filmy

S filmovým štábem za zády a s nutnou lahví cikánských slz na „ochranu“ tahle čtvrtá nejznámější kazašská celebrita cestuje do USA, aby tu natočila dokument o této „zemi neomezených možností“. Na své cestě křížem krážem přes Ameriku se Borat střetává s reálnými lidmi v reálných situacích a rozhovory, které s nimi vede, mívají často nečekané rozuzlení…

Bruno

Nejlepší filmy Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen v roli homosexuálního módního komentátora, který je hostem nejlepších nočních show v každé německy mluvící zemi… kromě Německa. A co je Brunův cíl? Stát se největší rakouskou celebritou od dob Hitlera. A jeho strategie? Cestovat křížem krážem po světě v naději, že ho potká sláva a najde pravou lásku.

Diktátor

Sacha Baron Cohen ve filmu Diktátor

Jmenuje se Aladdin a od smrti Kim Čong Ila je považován za posledního mohykána mezi diktátory. Komik a mystifikátor Sacha Baron Cohen si po kazašském Boratovi a rakouském Brunovi navlékl mužný plnovous a spolu s ním masku neomezeného vládce zemičky jménem Wadiya, kterou chce ze všech sil zachránit před demokracií.

Grimsby

Filmy Sachy Barona Cohena

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku.