13 nejnovějších hororů na HBO GO k Halloweenu

horory hbo go halloween

Halloween už klepe na dveře a milovníci hororů bijí na poplach. Už víte, které horory si letos nesmíte nechat ujít na filmové službě HBO GO?

Annabelle 3

Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil.

Addamsova rodina

Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představují v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení.

Experiment Belko

Běžný den v kanceláři se promění v děsivý boj o přežití poté, co 80 zaměstnanců kolumbijské společnosti Belko v Bogotě zjistí, že jsou pěšáky ve smrtící hře.

Fantasy Island

Charismatický pan Roarke (Michael Peña) mění v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život.

Chata

Rodina se vydává strávit víkend na odlehlé chatě v horách. Když je však otec nečekaně nucen odjet za prací, zůstává jeho nová přítelkyně Grace se snoubencovými dětmi uprostřed zasněžené krajiny sama.

La Llorona: Prokletá žena

Je to plačící žena, jejíž smrtící slzy jsou věčné a těm, kdo v noci zaslechnou její posmrtný nářek volání, není pomoci. La Llorona se plíží ve stínech a loví děti v zoufalé snaze nahradit ty své.

Krvavá nevěsta

Film Krvavá nevěsta sleduje mladou nevěstu, která má ženicha z bohaté, ale poněkud podivínské rodiny. Ta ctí letitou a velice zvláštní svatební tradici – každý nový člen si musí zahrát náhodně vylosovanou hru. Tu však nemusí přežít..

Nenávist

Poté, co mladá hospodyňka vyvraždí ve vlastním domě celou svoji rodinu, detektivka Muldoonová, která se přistěhovala do města po manželově prohraném boji s rakovinou, zahájí vyšetřování případu.

Pod vodou

11 kilometrů pod hladinou oceánu, na samém dně Mariánského příkopu, stojí podmořská vědecká laboratoř. Norah Priceová je členkou výzkumného týmu, který zde provádí sondážní vrty. Když přijde nečekané a ničivé zemětřesení, do této chvíle bezpečné prostory laboratoře se stávají smrtelnou pastí.

Potomek

Sarah je máma malého Milese, která se znepokojením sleduje synovo nevyzpytatelné a agresivní chování. Postupně se smiřuje s myšlenkou, že malého chlapce ovládá nějaká špatná, nadpřirozená síla.

Řbitov zviřátek

Poté, co rodinu zasáhne tragédie, se Louis obrací na svého neobyčejného souseda Juda Crandalla, čímž odstartuje nebezpečnou řadu příhod, které odhalují nevyzpytatelné zlo se strašlivými následky.

Syn temnoty

Superhrdinský horor Syn temnoty sleduje dobrodružství malého chlapce ze vzdálené mimozemské planety, který ztroskotal na Zemi uprostřed amerického venkova. Bezdětný pár, který nemluvně najde, se z něj pokouší vychovat dobrého člověka.

To kapitola 2

Ve snímku To Kapitola 2, pokračování nejúspěšnějšího hororu všech dob, se do města Derry vrací zlo a členové Klubu smolařů spojují své síly na místě, kde to všechno začalo. Od událostí původního snímku uběhlo dvacet sedm let.

Zombieland: Rána jistoty

V pokračování Zombielandu projde naše čtveřice zabijáků komickým zmatkem přes Bílý dům a srdce země. Střetnou se nejen se spoustou nových zombie, kteří od prvního filmu vznikli, ale i s některými přeživšími lidmi.