Don’t Look Up: Netflix pošle k Zemi asteroid

Don't look up

Netflix na hercích vůbec nešetří a důkazem je nový projekt režiséra Adama McKaye, který připravuje natočení komedie Don’t Look Up.

Příběh bude pojednávat o dvou astronomech, kteří zjistí, že se k Zemi blíží asteroid. Z tohoto důvodu se vydávají na cestu, aby občany varovali, že Země bude zničená. Setkávají se ale se skeptickými reakcemi a posměšky od každého, koho potkají.

Hvězdná sestava filmu Don’t look up.

Ve filmu se můžeme těšit na Leonarda DiCapria (Revenant), Meryl Streep (Železná lady), Timothée Chalameta (Malé ženy), Jennifer Lawrence (Hunger Games), Cate Blanchett (Jasmíniny slzy), Arianu Grande (Scream Queens), Jonaha Hilla (Moneyball), Himeshe Patela (Yesterday), Matthew Perryho (Přátelé) a Roba Morgana (Mudbound). Zatím víme, že dvojici astronomů by si měli zahrál Leonardo DiCaprio a Jennifer Lawrence.

Režisér Adam McKay je známý převážně pro svou komediální tvorbu. Na svém režijním kontě má komedie Benga v záloze, Zprávař: Příběh Rona Burgundyho nebo Bratři z donucení. Natočil ale také Sázku na nejistotu, ze kterou si odnesl Oscara pro nejlepší scénář a snímek.

Pro více informací si budeme muset ještě počkat, ale pokud koronavirus ničemu nezabrání, tak by se mělo začít natáčet již v listopadu v Bostonu.