18 filmů Adama Sandlera na Netflixu seřazeno od nejhorších po nejlepší

adam sandler netflix

Adam Sandler patří k nejčastěji obsazovaným hercům na Netflixu. S uvedením Hubieho Halloweenu jsme seřadily všechny Sandlerovy filmy na této službě, od nejhorších po nejlepší.

18. Jack a Jill

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata.

17. The Week Of

V této komedii je vylíčen bláznivý předsvatební týden dětí Adama Sandlera a Chrise Rocka, kteří se v lásce rozhodně nemají. Oba jsou nuceni společně strávit nejdelší týden svého života. Důkaz toho, že netflixovky s Adamem Sandlerem za moc nestojí.

16. Sandy Wexler

Adam Sandler jako Sandy Wexler, hledač talentů s otravnou šišlavostí a falešným smíchem, ze kterého si všichni utahují. Módě nerozumí a chová se jako idiot, hledat talentované umělce ale umí. Sandler do snímku protlačil snad všechny své herecké kamarády.

15. Hubieho Halloween

Hubie Dubois svoje rodné město Salem v Massachusetts (a místní proslulé oslavy Halloweenu) miluje, i když je všem jenom pro smích. Jenže letos se přihodí něco příšerného a Hubie je jediný, kdo si s tím dokáže poradit.

14. Vražda na jachtě

Opožděné líbánky. Otřesný zločin. Místnost plná podezřelých. Pro Nicka a Audrey super dovolená – jestli zůstanou naživu. Herecká sešlost Adama Sandlera a Jennifer Aniston, kteří v minulosti natočili mnohem lepší komedii Zkus mě rozesmát.

13. Šest směšných

Po únosu svého táty bandity se Tommy „Bílý nůž“ Stockburn vydá napříč divokým západem na záchrannou misi s pěti bratry, o kterých neměl do té doby ani tušení. Westernová komedie z dílny Netflixu, v hlavní roli s Adamem Sandlerem.

12. Reparát

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. Jedna z mnoha nezdařilých komedií Adama Sandlera, které natočil exkluzivně pro Netflix.

11. Střelený

Policie nasadí jednoho ze svých nejlepších mužů, černocha Jacka Cartera, do akce proti překupníkovi kradených aut. Jack má za úkol proniknout prostřednictvím bílého zlodějíčka aut Archieho Mosese (Adam Sandler) až k bossovi překupnického gangu Coltonovi.

10. Můj otec je šílenec

Napětí mezi otcem a synem narůstá, když se protivný otec nastěhuje ke svému synovi a jeho snoubence pár dní před svatbou. Obsazení dvou skvělých komiků Adama Sandlera a Andyho Samberga potěší, výsledný produkt už moc ne…

9. Mr. Deeds – Náhodný milionář

Když zdědí mediální impérium, přestěhuje se skromný Longfellow Deeds do New Yorku, kde se na něj ale jeden z pohlavárů firmy spolu s reportérkou snaží ušít boudu. Skvěle obsazená romantická komedie.

8. Machři

Komedie o pěti přátelích a bývalých spoluhráčích, kteří se po letech sejdou, aby vzdali poctu svému zesnulému basketbalovému trenérovi z dětství. Spolu se svými ženami a dětmi stráví víkend 4. července v domě u jezera, kde před léty slavili své vítězství. Navazují tam, kde přestali a zjišťují, proč zestárnout neznamená nutně dospět.

7. Španglicky snadno a rychle

John Clasky (Adam Sandler) je oddaný otec rodiny. Jako vyhlášený šéfkuchař dobře zajišťuje své nejbližší (Téa Leoni, Cloris Leachman) a dopřává jim luxusu včetně prázdninového domu v Malibu. V něm získává práci jako hospodyně krásná Flor (Paz Vega), která přišla do Ameriky společně se svou dcerkou přednedávnem z Mexika.

6. Meyerowitzovic historky (nový výběr)

Tři dospělí sourozenci se scházejí na akci věnované oslavě umělecké práce jejich otce. Řeší zde své problematické vztahy s ním i mezi sebou navzájem. Obsazení v čele s Adamem Sandlerem, Benem Stillerem a Dustinem Hoffmanem nelze odolat.

5. Drahokam

Zatímco se mu kupí dluhy a naštvaní výběrčí jsou mu v patách, riskuje tenhle výřečný klenotník z New Yorku všechno a doufá, že se tak udrží nad vodou a naživu. Adam Sandler a jeden z jeho nejlepších hereckých výkonů.

4. Dovolená za trest

Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari.

3. Klik – život na dálkové ovládání

Přepracovaný Michael Newman náhodou získá univerzální dálkové ovládání, které mu dává možnost přerušit nebo přetočit různé životní okamžiky. Jeden z filmů Adama Sandlera, který umí náramně pobavit, ale také zamyslet se a dojmout k slzám.

2. Zkus mě rozesmát

Adam Sandler, který chodí s mnohem mladší učitelkou ze školy, požádá svou věrnou asistentku, aby předstírala, že je jeho co nevidět bývalou manželkou, aby mu tak pomohla urovnat jednu neuváženou lež.

1. Trestná lavice

Profesionální hráč amerického fotbalu tohot času ve vězení přesvědčí svého spoluvězně a bývalého trenéra, aby trestance připravil na zápas proti dozorcům. Známá sportovní komedie, která je remakem snímků Nejtěžší yard a Fotbal za mřížemi.