23 titulů, které rozšíří nabídku Netflixu tento týden

23 novinek netflix

Diváci Netflixu si mohou mnout ruce nad další záplavou novinek. Obsah této služby se již tento týden rozšíří o dalších minimálně třiadvacet titulů. Předplatitelé dostanou další porci českých snímků, titulů z originální produkce nebo zajímavých dokumentů a minisérií.

David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat

Televizní legenda David Letterman si do svojí talk show zve fascinující světoznámé osobnosti a v rozhovorech jde, poháněný zvědavostí, opravdu do hloubky. (3. řada talk-show, 21. října)

Chvilky

Mohlo by se zdát, že Anežčin život patří celé její rodině, jen ne jí samotné. Mladá žena se snaží vyjít všem vstříc, postupně ale ztrácí to, co je nejdůležitější: sebe samu. (21. října)

Krásný modrý svět: Souboj se suchem

Dokument o možnostech udržitelné budoucnosti hospodaření s vodou, který se zabývá inovacemi na pěti kontinentech naší planety od recyklace po generování energie z vody. (dokument, 21. října)

Nechte zpívat Mišíka

Vladimír Mišík patří k zásadním osobnostem české populární hudby. Svou tvorbou ovlivnil celou generaci umělců z hudebního, výtvarného i literárního světa. (dokument, 21. října)

Přes prsty

Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. (21. října)

Rebeka

Naivní dívka se bláznivě zamiluje do bohatého vdovce. Po svatbě se nastěhuje na jeho rodinné sídlo, ale nedokáže uniknout všudypřítomnému stínu jeho zesnulé první ženy. (21. října)

Řachanda

Pohádka o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždycky úplně poctivě. Až když se trojice ocitne shodou okolností v kouzelném Černém lese, kde žijí podivné lesní bytosti, naučí se od nich to, co je nedokázali do té doby naučit sami lidé. (21. října)

Zahradnictví: Rodinný přítel

Filmová trilogie Zahradnictví se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky (1999). (21. října)

Kadáver

Po jaderné katastrofě naláká vidina jídla vyhladovělou rodinu do hotelu, kde mají účinkovat v divadelní hře. Diváci ale začnou postupně mizet. (22. října)

Psychiatr

New York, 1896: policejní komisař Theodore Roosevelt si k sobě povolá psychologa Laszlo Kreizlera, aby mu pomohl chytit zabijáka, který vyhledává chlapce bez domova. (2. řada, 22. října)

Ty, já a ona

Aby si manželský pár okořenil sexuální život, najme si společnici. Všechno se ale trochu zvrtne, když na povrch vyplují nečekané city. (5. řada, 22. října)

Až na měsíc

Animovaný muzikál o dívce, která si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Režie se ujal legendární animátor Glen Keane. (23. října)

Barbaři

Osudy tří postav se propojují v bitvě v Teutoburském lese, kde germánští válečníci v roce 9. n. l. zastavili rozpínání Římské říše. (1. série, 23. října)

Dámský gambit

V kentuckém sirotčinci se v 50. letech minulého století odehrává příběh mladé dívky, která bojuje se závislostí a objeví v sobě mimořádný šachový talent. (minisérie, 23. října)

Delfín Filip

Dospívající městský kluk Sandy Ricks je matkou donucen strávit prázdniny u strýčka Portera na ostrově Coral Key. Ještě ani nevybalí kufry a už dává okázale najevo svou nechuť nad vším, co se ostrova týká i to, že je na ostrově z donucení. (23. října)

Očista: Anarchie

Jednou za rok se americké ulice vždy na dvanáct nočních hodin promění v peklo. Nepracuje ani jedna ze složek záchranného systému a všechny zločiny, včetně těch nejtěžších, jsou zcela legální. (23. října)

Pohyb

Dokumentární seriál o nadaných tanečnících a choreografech, kteří udávají takt umění pohybu po celém světě. (1. řada, 23. října)

Sousedi

Chuligánské bratrstvo se nastěhuje hned vedle usedlého párečku s čerstvě narozeným dítětem. Začíná válka, ve které se neberou zajatci. (23. října)

Nevyhrožuj

Ze snímku Nevyhrožuj.

Černošský mladík s bratrancem se zapletou s jedním gangem a v ulicích Los Angeles pak zažívají nebezpečné, ale vtipné eskapády. (23. října)

Vhodný nápadník

V rozdělené Indii naráží moderní přístupy na tradice. Mladá studentka se brání dohodnutému sňatku a syn politika se zaplétá do nemanželské aférky. (minisérie, 23. října)

Zakázané ovoce

Z filmu Zakázané ovoce.

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku – vylupování bank. (23. října)

Ztracená

Minisérie Ztracená.

Při pátrání po unesené dceři se Antonio nechá zavřít do kolumbijské věznice a spustí tím lavinu událostí, které změní život spousty lidí. (minisérie, 23. října)

BlacKkKlansman

Na začátku sedmdesátých let minulého století se Spojené státy vařily v záplavě demonstrací za lidská práva. V téže době se jeden mladý černý kluk s gigantickým afrem rozhodl rozšířit řady coloradské policie. (25. října)