10 aktuálně nejpopulárnějších seriálů na HBO GO

10 seriálů hbo go

Které seriály na HBO GO ovládly v Česku žebříček sledovanosti za měsíc září? Mezi deseti nejúspěšnějšími se objevily i klasiky, které nikdy neomrzí, Hra o trůny a Teorie velkého třesku.

10. Kondor

Špionážní thriller Kondor sleduje mladého analytika CIA Joeho Turnera (Max Irons), který jako idealista doufal, že bude moci agenturu zreformovat zevnitř. Jednoho dne narazí na geniální, ale smrtící plán, který ohrožuje životy milionů lidí.

9. Mrtvý bod

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán.

8. Teorie velkého třesku

Dva fyzici Leonard a Sheldon rozumí úplně všemu, od nepřekonatelné gravitace černých děr po spletitou strukturu atomů. Jenže když vezmete ty atomy a zformujete z nich ženu, jsou oba vědátoři v koncích. Když se do sousedního bytu přistěhuje Penny, žena se všemi atomy na těch pravých místech, začne se soukromý vesmír pánů Leonarda a Sheldona rozpínat do netušených rozměrů.

7. Euforie

Euforie, dramatický seriál o dospívání, vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří se snaží vyznat v lásce a přátelství ve světě drog, sexu, traumat a sociálních sítí. V čele hereckého obsazení stojí herečka a zpěvačka Zendaya.

6. Des

Mezi lety 1978 a 1983 zavraždil Dennis Nilsen ve svém bytě řadu chlapců a mladých mužů, aniž by byl přistižen. Následně však policie obdržela stížnosti od sousedů, kteří tvrdili, že v kanalizaci našli pozůstatky lidské tkáně a kostí.

5. Hra o trůny

Výpravný seriál HBO Hra o trůny, podle bestsellerové fantasy ságy Píseň ohně a ledu od George R. R. Martina, zachycuje soupeření o moc mezi králi a královnami, rytíři a odpadlíky, lháři a šlechtici.

4. Třetí den

V části Léto, sestávající z prvních tří epizod, ztvárňuje Jude Law (Nový Papež z produkce HBO) muže jménem Sam, který je přitahován k tajemnému ostrovu u britského pobřeží, kde narazí na skupinu ostrovanů odhodlaných za každou cenu zachovat své tradice.

3. Manifest

Při zaoceánském letu dojde k nevysvětlitelnému zmizení letadla, které se znovu objeví o 5 let později, kdy už se všichni dávno smířili s jeho ztrátou. Zatímco cestující v letadle strávili jen pár hodin, na světě mezitím uběhlo několik let.

2. Lovecraftova země

Lovecraftova země, nový dramatický seriál z produkce HBO, sleduje mladého Atticuse Freemana, který se v padesátých letech minulého století vydává spolu s kamarádkou Letitiou a strýcem Georgem pátrat po zmizelém otci napříč Spojenými státy, kde platí zákony Jima Crowa.

1. Vychováni vlky

Sci-fi seriál Vychováni vlky od mistrného vypravěče a filmového tvůrce Ridleyho Scotta pojednává o dvou androidech – Otci a Matce – pověřených výchovou lidských dětí na tajemné panenské planetě. Když začnou náboženské rozdíly ohrožovat soudržnost rozrůstající se kolonie lidí, androidi zjistí, že ovládat lidskou víru je zrádný a obtížný úkol.