Save Yourselves!: Mimozemská invaze zase trochu jinak

Komediální film Save Yourselves! o mimozemské invazi má první trailer, který vypadá opravdu lákavě. Snímek měl velký úspěch i na filmovém festivalu v Sundance, kde byl nominován v kategorii Velká cena poroty pro nejlepší hraný film.

Jack a Su žijí na Broadway a stejně jako každý jiný, jsou oba závislí na sociálních sítích. Proto se rozhodnou na týden odjet na kamarádovu chatu uprostřed lesa. Vypínají všechny mobily a notebooky a plánují strávit týden jen sami dva, aby poznali, kdo vlastně jsou a co od života chtějí. Plány jim z ničeho nic překazí hýbající se chlupatá koule, která navíc není sama. Jack a Su opět zapínají svá zařízení a zjišťují, že chlupaté koule jsou ve skutečnosti mimozemšťané.

Režie filmu Save Yourselves! se chopili Alex Huston Fischer a Eleanor Wilson, pro oba je to celovečerní filmový debut. V hlavních rolích Jacka a Su se můžeme těšit na seriálové herce. John Reynolds je známý ze seriálu Stranger Things a jeho filmová partnerka Sunita Mani je známá ze seriálu GLOW. Ve vedlejších rolích se objeví Ben Sinclair, Amy Sedaris, John Early nebo Gary Richardson.

Film měl světovou premiéru na filmovém festivalu Sundance. Od 6. října bude snímek k dispozici na internetu.

Oficiální plakát ke snímku Save Yourselves!