Kde sledovat pořad Šéfem za pár minut online

Šéfem za pár minut online

Šéfem za pár minut je nový kulinářský pořad se Zdeňkem Pohlreichem, který můžete sledovat na obrazovkách TV Prima. Kde ho ale sledovat online?

Šéfem za pár minut online na iPrima

Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky v nové kulinářské show, jejíž nejnovější epizody můžete sledovat na stránkách iPrima zcela zdarma. První díl odvysílá TV Prima 29. října po Slunečné a Vinařích.

Jak vařit chytře, abyste se nezruinovali? Jak vařit dobře, aby všem chutnalo? Buďte bez obav, je tady nový pořad Zdeňka Pohlreicha! Sledujte nás, protože i Vy se můžete stát Šéfem za pár minut!…

„Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu – s ohledem na její rozpočet, ale také s pevně nasazenou laťkou kvality.

Vracíme se zpátky ke kořenům, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani v nejmenším neznamená ztrátu kvality či pestrosti.

Zdeněk Pohlreich divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, a i gurmán si přijde na své. Hlavním mottem této série je „používat selský rozum“. A protože je třeba si život i trochu osladit, v každém díle Zdeněk povolá na pomoc odbornici na slovo vzatou – křehkou, krásnou a usměvavou cukrářku Ivetu Fabešovou.