Očekávané premiéry v kinech na celé září

premiéry v kinech

Přinášíme přehled očekávaných premiér v kinech na měsíc září. Od velkolepého remaku disneovky až po českou pohádku s časovou smyčkou.

Corpus Christi

Dvacetiletý Daniel projde v nápravném zařízení pro mladistvé duchovní proměnou. Chtěl by se stát knězem, s jeho trestním rejstříkem na to ovšem nemůže ani pomyslet.

Natěšenost: 70/100 | Premiéra: 24. září

Naděje

Anja a Tomas představují pár, jakých známe mnoho. Oba jsou ve středním věku, v plné síle, pevně spojeni dětmi a rodinou. Z jejich romantické lásky už po letech soužití mnoho nezbylo, žijí spíše vedle sebe než spolu a většinu energie dávají do své práce.

Natěšenost: 65/100 | Premiéra: 24. září

Postiženi muzikou

Co byste dělali, kdyby vám osud nadělil kromě radosti také celoživotní handicap? Členové The Tap Tap, kapely z Jedličkova ústavu složené ze studentů s postižením (nebo spíš „kriplů“, jak by řekli oni sami), v tom mají jasno.

Natěšenost: 60/100 | Premiéra: 24. září

Princezna zakletá v čase

Princeznu Ellenu od narození provází příslib mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce.

Natěšenost: 60/100 | Premiéra: 17. září

Kdo si myslíš, že jsem

Padesátiletá Claire Milaud si vytvoří na sociálních sítích falešný profil čtyřiadvacetileté krásky se jménem Clara, aby zjistila, jestli ji její přítel Ludo náhodou nepodvádí.

Natěšenost: 65/100 | Premiéra: 10. září

Krajina ve stínu

Krajina ve stínu režiséra Bohdana Slámy je kronikou lidí a jedné malé vesnice v pohraničí vláčené dějinami třicátých, čtyřicátých a padesátých let minulého století.

Natěšenost: 65/100 | Premiéra: 10. září

Vyšinutý

Tento aktuální psychologický thriller zkoumá křehkou rovnováhu současné společnosti a dovádí agresi za volantem, se kterou jsme se už všichni setkali, k naprosto nepředvídatelnému a děsivému vyústění.

Natěšenost: 70/100 | Premiéra: 10. září

Mulan

Když císař Číny vydá nařízení, že jeden muž na rodinu musí sloužit v císařské armádě k obraně země před nájezdníky ze severu, Hua Mulan, nejstarší dcera ctěného bojovníka, zaujme místo svého nemocného otce.

Natěšenost: 80/100 | Premiéra: 4. září

Králové videa

Dokument, který vás jako pomyslný DeLorean vezme zpět do časů, kdy našim videím vládly rychlodabingy, filmy se nakupovaly na černých burzách a hromadně se pořádaly domácí videoprojekce.

Natěšenost: 75/100 | Premiéra: 3. září