11 očekávaných filmů, které v říjnu vychází na internetu

filmové novinky na internetu říjen 2020

Filmové premiéry na internetu rozhodně nejsou ve stínu novinek, které v říjnu uvidíme v kinech. Těšit se můžeme na tradiční nášup od Netflixu, zajímavé novinky ale také uvedou služby Hulu a Apple TV. Většina titulů se nese v duchu blížícího se Halloweenu.

Kluci z party (dodatek z konce září)

Narozeninová párty v New Yorku roku 1968. Nezvaný host a opilecká hra. Sedm gayů se musí vypořádat s potlačovanými city a nepříjemnými pravdami. (30. září na Netflixu)

2067

Svět se potýká s kritickým nedostatkem kyslíku a lidé umírají. Existuje ale možnost, jak svět zachránit a té se chopí dva astronauti. (2. října vychází na VOD)

Save Yourselves!

Vypínají všechny mobily a notebooky a plánují strávit týden jen sami dva, aby poznali, kdo vlastně jsou a co od života chtějí. Plány jim z ničeho nic překazí hýbající se chlupatá koule. (2. října vychází na VOD)

Upíři v Bronxu

Bronx jako by se měnil na čtvrť pro boháče. Jenže tři místní borci mají pro strach uděláno, odhalí děsivý plán a nedopustí, aby někdo vysál život z jejich čtvrti. (2. října na Netflixu)

Hubieho Halloween

Hubie Dubois svoje rodné město Salem v Massachusetts (a místní proslulé oslavy Halloweenu) miluje, i když je všem jenom pro smích. Jenže letos se přihodí něco příšerného a Hubie je jediný, kdo si s tím dokáže poradit. (7. října na Netflixu)

Chicagský tribunál

To, co bylo v roce 1968 zamýšleno jako pokojný protest proti sjezdu demokratů, se změnilo ve vlnu násilí a střetů s policií. Organizátoři protestů, včetně Abbieho Hoffmana, Jerryho Rubina, Toma Haydena a Bobbyho Sealea, byli obviněni z podněcování nepokojů a soudní proces, který následoval, je jedním z nejznámějších vůbec. (16. října na Netflixu)

Rebeka

Po svatbě s bohatým vdovcem se novomanželka přestěhuje na rodinné sídlo na větrném pobřeží jižní Anglie, aby zjistila, že nedokáže uniknout všudypřítomnému stínu manželovy zesnulé první ženy Rebeky. Moderní adaptace gotického románu Daphne Du Maurier. (21. října na Netflixu)

Kadáver

Po jaderné katastrofě naláká vidina jídla vyhladovělou rodinu do hotelu, kde mají účinkovat v divadelní hře. Diváci ale začnou postupně mizet. (22. října na Netflixu)

Až na Měsíc

Bystrá dívka plná odhodlání a zapálená do vědy si postaví vesmírnou loď a vyrazí k Měsíci, aby všem dokázala, že bájná Měsíční bohyně opravdu existuje. Objeví ale úplně nový svět plný podivuhodných stvoření a zažije spoustu nezapomenutelných dobrodružství. (23. října na Netflixu)

On the Rocks

Laura je pracující matka, která má bezvadného manžela, alespoň si to myslí. Podezření narůstá v době, kdy její manžel Dean začíná z práce chodit čím dál později a častěji odjíždí na pracovní schůzky mimo město. (23. října na Apple TV+)

The Craft: Legacy

I tentokrát, stejně jako před čtyřiadvaceti lety, se příběh odehrává na střední škole, kde se místní čarodějky ujmou nové studentky, která není zrovna v oblibě, a zasvětí ji do světa plného kouzel a černé magie. (28. října vychází na VOD)

Bad Hair

Rok 1989. Mladá ambiciózní žena má šanci prorazit do světa televizní zábavy. Skvěle rozjetá kariéra ji ale bude stát nemalou cenu. Brzy si totiž začne uvědomovat, že její nový účes se vymyká kontrole. (30. října na Hulu)