Alpha Code: Přihlouplá sci-fi dělá z Vašuta a Dyka akční hrdiny

Alpha Code je americko-český film, který už od uvedení traileru budí velké rozpaky. Podívaná z dílny „dvorního režiséra“ Stevena Seagala se již objevila online ve videotéce O2TV, kde určitě upadne v zapomnění.

Hlavní hrdina filmu Martin Fell prožívá nešťastné období. Je tomu dva roky, co jeho žena Anna, za nejasných okolností zmizela v Brdských lesích poblíž jejich chalupy a nikdy se nenašla. Martin se vrací se svou dcerou Teri opět na místo, aby se pokusili znovu nastolit rovnováhu v jejich vztahu a životě. Té noci je ovšem Teri unesena a Martin se probouzí se ztrátou paměti v nemocnici, obklopen tajemnými agenty.

Nejznámější tváří Alpha Code je Denise Richards, bývalá Bond girl, která se v dobrých filmech takřka už nevyskytuje. Vedle Marka Vašuta nebo Vojtěcha Dyka uvidíme rovněž drsňáka Randyho Coutura, známého ze série Postradatelných.

V hlavních rolích snímku Alpha Code se představí Bren Foster, Denise Richards, Randy Couture, Marek Vašut, Vojtěch Dyk, Sabina Rojková, Petra Bučková, Jordan Haj, Miroslav Šimůnek a další.

Oficiální plakát ke snímku Alpha Code