Kde hledat Youtube filmy

youtube filmy

Filmy na Youtube rozhodně jsou. Legálně i nelegálně. Filmy na Youtube jsou i v češtině a je jich tam mraky. Tento přehled poodhalí místa, kde Youtube filmy hledat a nebýt přitom za padoucha.

Youtube filmy jsou nejdostupnější filmy na internetu

Není moc dalších internetových serverů, které nabízí dostupnost filmů online jako právě Youtube. Největší databáze videí na světě je pro filmy doslova předurčena. Filmy jsou totiž připravené k přehrávání bez nutné registrace a jakéhokoliv dalšího zdržování. Najít film na Youtube zabere pár vteřin.

Filmy česky a zadarmo na Youtube

Youtube filmy

Téměř 400 000 odběratelů a desítky filmů online na Youtube. Takovou vizitku má kanál Filmy česky a zadarmo na Youtube. Najdete zde celou plejádu více či méně známých titulů. Pokud hledáte filmy na Youtube, většinou zakotvíte právě tady. Kanál vzniká pod hlavičkou distributorů Magic Boxu a Bioscopu. První filmy zde byl nahrán před třemi lety.

Filmy v češtině na Youtube

Youtube filmy

Filmy v češtině jsou opravdu rozsáhlým projektem, jehož kořeny sahají do roku 2014. Více jak 220 000 odběratelů a velká nabídka filmů. Kanál Filmy v češtině je samozřejmě místem, na kterém můžete sledovat filmy zdarma zcela legálně, ovšem poslední zveřejněný snímek byl přidán minulý rok. Zajímavá nabídka filmů by potřebovala novou krev.

Česká filmová klasika na Youtube

Youtube filmy

Velkou pozornost zasluhuje Youtube kanál Česká filmová klasika. Stránka od tvůrců Filmů v češtině se pyšní častou aktualizací nabídky filmů a skutečně, jak název napovídá, klenoty české kinematografie. Filmy jsou nahrávány několikrát týdně a pokud jste fanoušky českého filmu, jste na správném místě. Naprosto legální záležitost.

KoukeYTe – celé filmy zdarma na Youtube

Youtube filmy

Filmy zdarma na Youtube přidává i distribuční síť Bontonfilm. Nabídka filmů ani v tomto případě není nijak závratná, ale každý film zdarma na Youtube se cení. Filmovou nabídku zde střídají filmové trailery, takže než si nějaký film vyberete, je potřeba se k němu pořádně prokousat.

Youtube filmy nelegálně

Nabídka filmů na Youtube je pochopitelně ještě obsáhlejší. Ve většině případů však autor nahraného filmu porušuje autorská práva a takové nabídky rozhodně podporovat nechceme. Nezoufejte, skvělé filmy online a zdarma jsou i jinde.

Zkuste filmy online mimo Youtube

Proč se upínat pouze na Youtube, když filmy zdarma nabízí hned několik dalších serverů. Nevýhodou mohou být samozřejmě častější reklamy a méně kvalitní webové aplikace, ale nabídka filmů za to stojí.

Aerofilms na Televizi Seznam

Zdroj: Televize Seznam

Opravdu výborné filmy můžete sledovat na Televizi Seznam pod hlavičkou Aerofilms. Nabídka filmů není nikterak závratná, ale nálepka distribuční společnosti Aerofilms je vesměs zárukou kvality. Výborná alternativa, pokud nechcete sledovat filmy na Youtube. Přidání filmu zde probíhá jednou týdně.

iVysílání České televize

Zdroj: Česká televize

Co odvysílá Česká televize, můžete zpětně několik dní sledovat na iVysílání. Filmy, seriály, sportovní přenosy. Najít svůj oblíbený pořad nebo film můžete jednoduše v záložce Podle data. Kvůli licenčním podmínkám se však může stát, že některé filmy iVysílání jednoduše nenabízí.

Videotéka iPrima

Zdroj: iPrima

Prima tvrdí, že je na co se dívat. A má pravdu. iPrima nabízí sledování svých televizních programů online a zdarma, stejně tak si můžete přehrát veškeré nabízené filmy za pouhou registraci, která je zdarma. Pokud si vyberete zrovna iPrimu, musíte občas přetrpět množství reklam. Ale za nabízený obsah to stojí.

Sdílej a sleduj zdarma na Dafilms.cz

Zdroj: Dafilms.cz

Dafilms.cz je dokumentární kino, které nabízí zajímavou možnost, jak sledovat nabízené dokumenty zdarma. Buď si normálně zaplatíte nebo po bezplatné registraci zvolíte možnost Sdílej a sleduj zdarma, která Vás přesměruje na Facebook, kde daný odkaz budete sdílet. Poté se Vám dokument zdarma zpřístupní. Tato možnost pochopitelně nefunguje všude.

Mall.tv

Zdroj: Mall.tv

Televizní prostředí známého eshopového giganta nabízí seriály z vlastní produkce, ale také zajímavou nabídku filmů online. Není jich moc, ale určitě si vyberete. Sledování funguje bez registrace a nemusíte se tak ničím zdržovat. Reklamy se také dají přežít.

Netflix a HBO GO zdarma na 30 / 7 dní

Zdroj: Netflix

Netflix zle sledovat zdarma po dobu 30dní, HBO GO nabízí zdarma první týden. Samozřejmě se do obou služeb musíte zaregistrovat, a zadat svou kreditku, ze které Vám po vypršení lhůty dojde k odečtu peněz. Účet však zle zrušit ještě před vypršením platnosti, takže v podstatě máte celý týden až měsíc zdarma. Můžeme Vám ale zaručit, že u pouhé zkušební doby nezůstanete.

Pokračuj na Přehled filmových online služeb