Kdy bude Šarlatán online

šarlatán online

Český film Šarlatán s Ivanem Trojanem nebude online dříve jak v prosinci tohoto roku. Šarlatán měl premiéru v srpnu roku 2020 a na online služby se s největší pravděpodobností dostane o čtyři měsíce později.

Šarlatán je jeden z mála filmů, který ustál krizi koronaviru a do kin byl zařazen s pětiměsíčním odkladem. Šarlatán online bude nejdříve v prosinci tohoto roku, pokud nedojde k žádnému překvapení ze strany distribuce.

Film slavné režisérky Agnieszky Holland – Šarlatán – sbírá vesměs nadšené kritiky a už teď je zcela jasné, že se snímek Šarlatán postaví vedle nejlepších českých filmů tohoto roku. Aktuální hodnocení Šarlatána na ČSFD je úctyhodných 79 procent. Zatím tak není žádný důvod, aby byl Šarlatán umístěn na online VOD služby.

Strhující životopisné drama výjimečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi na pozadí dobových událostí. Příběh je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška, na kterého se v průběhu několika desetiletí obracely s prosbou o pomoc tisíce lidí ze všech společenských vrstev včetně nejvýznamnějších osobností politického i kulturního života.

V hlavních rolích se představí Ivan Trojan, Josef Trojan, Juraj Loj, Daniela Voráčková, Melika Yildizová, Jaroslava Pokorná, Jiří Černý a další.

V kinech hrají od 26. března 2020.

Film Šarlatán