Kde sledovat seriál Slunečná online

seriál slunečná online

Sleduj seriál Slunečná online. Nejsledovanější seriál současnosti televize Prima je online na stránkách iPrima.cz. Právě odtud můžete sledovat seriál Slunečná online a mnoho dalších pořadů, seriálů a filmů.

Seriál Slunečná online

Seriál Slunečná je online

Primácký seriál Slunečná můžete sledovat online přímo na stránkách Primy. Všechny dostupné epizody odvysílané v televizi, ale rovněž epizody, které zatím v televizi nebyly. Každá taková „bonusová“ epizoda stojí jednorázově 39 korun.

Kromě klasických epizod seriálu Slunečná, můžete na stránkách Primy sledovat rozhovory s tvůrci tohoto seriálu, podívat se do zákulisí seriálu a přečíst si další zajímavosti ohledně Slunečné.

Seriál Slunečná patří mezi nejoblíbenější české televizní seriály současnosti. Hodnocení diváků na Československé filmové databázi tomu ale příliš neodpovídá. Slunečná se dočkala pouhých osmatřiceti procent, což je rozhodně silný podprůměr na poli současných seriálů.

Statek na Slunečné je místo, kde rodina Popelkových dělá ten nejlepší kozí sýr a provozuje rodinný penzion a hospodu. Po nečekané smrti otce Popelky se mezi sestrami Týnou a Sylvou rozhoří boj rodinného dědictví. Do toho všeho se na scéně objeví mladý investor Janek, kterému jde na prvním místě jen o peníze, ale statek mu změní život.

Pokračuj na Nejlepší seriály na Netflixu