Na co se těšit na Netflixu a HBO GO ještě tento měsíc

Na co se mohou těšit předplatitelé Netflixu a HBO GO ve zbytku měsíce srpna? Vybrali jsme nejzajímavější novinky, které dorazí na obě služby.

Novinky na Netflixu

Americké psycho

Snímek o psychopatickém makléři z Wall Street, kterého parádně zahrál Christian Bale. Patrick Bateman, postava, kterou hraje, je materialistický, egocentrický obchodník, který má rozdvojenou osobnost a má obsesivní nutkání vraždit. Potlouká se tak po newyorských ulicích a vybírá si své oběti. Částečně thriller, ale částečně také komedie, která, opět, ukazuje spíše tu odvrácenou stranu New Yorku, ale docela silným způsobem, který leccos napoví o fungování života v tomto městě. (Jaroslav Thraumb)

Cobra Kai

Je to už přes 30 let co Johnny (William Zabka) prohrál turnaj v karate proti Danielovi (Ralph Macchio) a málokdo čekal, jak tento turnaj zamíchá s budoucností obou dvou. Z Daniela se stal bohatý podnikatel, který si žije svou typickou růžovou americkou budoucnost, kdežto z Johnnyho je jen obyčejný údržbář, který si sebou nese šrám z dětství po celý život. Na Netflix míří první dvě série.

Mamma Mia! Here We Go Again

Pokračování úspěšného muzikálu není tak dobré jako jednička, ale je vyspělejší. Jednička, která byla potřeštěná, bláznivá, vtipná a utancovaná, nám dělala a dělá radost všude. Pokračování je vážnější, smutnější a hraje na city. Lily James byla skvělou volbou do role mladé Donny. (Tereza Filounková)

Noční návštěva

Připravte se na noční návštěvu, jakou jste ještě neviděli! Dvojčata se svými nejlepšími kamarády se účastní víkendové přespávačky a zjistí, že jejich máma Margot (Malin Akerman) je bývalá prvotřídní zlodějka, která je teď v programu na ochranu svědků. Když ale mámu s tátou (Ken Marino) unesou a spolu s Margotinou bývalou láskou (Joe Manganiello) je přinutí k účasti na pochybném kšeftu, musí se dvojčata pustit do záchrany rodičů. Čeká je noc plná akce, na kterou jen tak nezapomenou.

Původ neznámý

Melancholický detektiv s ostře řezanými rysy musí najít sériového vraha. Jediný, kdo dokáže rozluštit stopy, je ale podivínský syn jeho učitele, který miluje komiksy.

Novinky na HBO GO

Americká nakládačka

Na začátku 20. století přijíždí do Ameriky manželský pár, který zde hledá štěstí. Herschel (Rogen) je dříč, a pracuje seč může v továrně na okurky. Nešťastná nehoda jej uvězní v nálevu na okurky a tam zůstane dlouhých sto let. Perfektně zakonzervovaný Herschel se probouzí v současnosti, a začíná se pomalu sžívat se svým vnukem (Rogen). (Filip Šula)

Road Trip

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany.

Spolujízda

Spolujízda je podobně jako zmíněné Rychle a zběsile akční komedií a tzv. buddy movie, která se většinu času bude nejspíše odehrávat v automobile. Drax ze Strážců Galaxie, neboli, Dave Bautista si v tomto snímku zahrál policistu, který je uprostřed honu na padoucha. Aby jej polapil a odvedl do vazby, je zapotřebí využít taxikářských služeb, a tak nasedne do vozu jednomu milému řidiči, který jej bude po celou cestu doprovázet. (David Kučaj)

Super 8

Když se skupinka teenagerů rozhodne na kameru „Super osmičku“ natočit zombie horor, ani ve snu by nikoho z nich nenapadlo, že výsledný film bude ještě děsivější, než zamýšleli. Jeden z nejoriginálnějších tvůrců současnosti J. J. Abrams spojil síly s největším hollywoodským expertem na mimozemšťany Stevenem Spielbergem a společně natočili film, při jehož sledování si nutně vzpomenete na E. T. Mimozemšťana nebo na Blízká setkání třetího druhu.

Špióni v převleku

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu.

Život pod vodou

Bill Murray patří bezesporu k Andersonovým dvorním hercům. Což se plně prokazuje právě v Životu pod vodou, kde nezapomenutelně ztvárnil hlavního hrdinu, badatele Stevea Zissoua, který je slavným oceánografem a jeho dokumenty zná skoro každý. Nedávno mu ale nejlepšího přítele sežral žralok a proslýchá se, že Steve trochu ztrácí své pověstné zapálení pro věc. Hrdina se rozhodne natočit nový film, který mu má navrátit zacházející slávu, pomoci pomstít se žralokovi, a během toho všeho i možná nalézt ztraceného syna, kterého nikdy nepoznal. (Tomáš Lesk)