Kde sledovat film Chlap na střídačku online

Chlap na střídačku online

Česká komedie Chlap na střídačku mění kina za televizní obrazovky a vychází online na předních streamovacích službách. Kde tedy sledovat Chlapa na střídačku online?

Chlap na střídačku vychází online

Chlap na střídačku je komedie z roku 2020, která měla premiéru již v polovině února. I kvůli covidu vychází online na streamovacích službách až nyní. Vypůjčit si ji můžete online na O2TV za 79 korun nebo koupit na Google Play (220 Kč) či iTunes (249 Kč). Momentálně nejsou v plánu další služby, které by komedii Chlap na střídačku měly uvést online.

Chlap na střídačku je aktuálně nejžádanějším filmem na iTunes v Česku. A to i přes vlnu kritiky, kterou snímek zaznamenal. Na Česko-slovenské filmové databázi ukazuje film Petra Zahrádky pouhých 48 procent.

Již patnáct let št’astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny.