Alone: Unesená žena bojuje o přežití

Nedávno byl zveřejněný napínavý trailer pro nový thriller Alone. Snímek nám ukáže usilovný boj o přežití unesené ženy a již v samotném traileru je napětí až hmatatelné.

Příběh vypráví o čerstvě ovdovělé Jessice, která opouští město, aby se vyrovnala se ztrátou svého manžela. Při cestě ale narazí na podezřelého muže, který, jak se zdá, ji při cestě sleduje na každém kroku. Muže nahlásí Jessica na policii. Při další zástavce na něj Jessica naráží znovu a tentokrát se její nejčernější myšlenky stávají skutečností. Z bezvědomí se probírá v opuštěné místnosti uprostřed lesa a uvědomuje si, že musí sebrat veškerou sílu a odvahu, aby mu dokázala utéct.

Ve filmu se moc herců neobjeví, o to víc si ale snímek zakládá na komornější atmosféře. V hlavní roli se objeví herečka Jules Willcox známá z filmu Záhada Silver Lake. Vedle ní si ve filmu Marc Menchaca nebo Anthony Heald z Mlčení jehňátek. Za režií filmu stojí John Hyams. Ten má na režijním kontě třetí a čtvrtý díl sci-fi thrilleru Univerzálního vojáka a drama z roku 2012 Dračí oči.

V amerických kinech hrají od 18. září 2020.