Útok z hlubin 3: Geneticky modifikovaní žraloci prahnou po pomstě

Akční thriller Útok z hlubin se nám poprvé představil v roce 1999. Snímek se dočkal průměrného hodnocení, ale i tak se fanoušci mohli o devět let později těšit z pokračování. Nyní studio Warner Bros. zveřejnilo trailer k třetímu dílu, kde žraloci nehledají nic jiného než pomstu za zpustošenou planetu.

Mořská bioložka Emma Collinsová vyráží se svojí výzkumnou skupinou na opuštěný a skoro potopený ostrov, který je známý jako domov velkých bílých žraloků. Co ale při pozorování nečekají, je, že se znenadání objeví geneticky modifikovaný žralok, jenž dokázal uniknout ničivému výbuchu z předchozího příběhu. K překvapení celé skupiny ale nepřiplouvá sám, spolu s ním je přítomno hned několik potomků, kteří vznikli díky páření s velkými bílými žraloky. Tato uměle vytvořená evoluce dala vzniknout silnějším, rychlejším a agresivnějším tvorům, než si kdokoliv dokázal představit.

Režie snímku se ujal John Pogue, který má za sebou několik napínavých thrillerů a hororů. Za zmínku určitě stojí filmy Tichý experiment nebo Karanténa 2: Terminál. V hlavní roli mořské bioložky se představí Tania Raymonde. Hororoví fanoušci můžou herečku znát díky roli ve filmu Texaský masakr motorovou pilou 3D z roku 2013. Mezi dalšími se ve filmu objeví Nathaniel Buzolic, herec známý ze seriálu The Originals nebo Emerson Brooks, jehož prozatím poslední role byla ve filmu Americký sniper.

Film bude na internetu k dispozici od 28. července 2020.

Zdroj: Warner Bros.