Tričko Batman

Batman je legenda. A tričko Batman prostě potřebuješ. Vyberte si z několika obdivuhodných triček Batmana a začněte dělat velkou parádu. Tričko Batman k dostání v nejrůznějších Batman variantách, Batman barvách a Batman velikostech.

Tričko Batman silueta

Tričko Batman
Tričko Batman

Tajemný hrdina, který se za nocí vydává v kápi lovit zločince. Batman. Triko s Batmanem, s legendou, která ve svém hi-tech obleku vyráží bránit nevinné prostě musíte mít. Triko pro všechny fanoušky komiksů nejen k narozeninám a Vánocům.

KOUPIT ZDE

Tričko Batman klasika

Tričko Batman

Oblíbený komiksový hrdina z dílny DC Batman nesmí chybět mezi našimi triky s potiskem. Stylové tričko s motivem Batmanova znaku netopýra si zamilujete. Triko Batman bude samozřejmě skvělé v černé barvě, jako Batmanova kápě, ale vedle nešlápnete také s variantou tmavý melír.

KOUPIT ZDE

Tričko Call Batman

Tričko Batman

Keep Calm and Call Batman. Co víc potřebujete vědět, než že tohle tričko je naprosto boží? Tričko doporučujeme si pořídit klidně i v netradičních barvách. Tohle originální Batman tričko prostě vypadá skvěle.

KOUPIT ZDE

Tričko Justice League

Tričko Justice League

Triko pro každého fandu filmů se superhrdiny. Náš motiv spojuje ty největší drsňáky z obou stran barikády. Jak hrdiny od Marvela tak i DC. Tričko s potiskem udělá radost k narozeninám nebo jen tak. Superman, Batman, Hulk nebo Spiderman, prostě celá plejáda těch nejlepších.

KOUPIT ZDE

Tričko Buttman

Tričko Buttman

Horňák nebo dolňák. Jedna věc je jistá. Chlapi prostě mají rádi hezké ženské zadečky, tak to prostě je. Tričko s potiskem parodující Batmana s motivem „Buttman“ dá všem jasně najevo, kde jsou vaše priority. Triko bude ideální dárek pro teenagera. Vyraž s ním na párty nebo diskotéku!

KOUPIT ZDE

Tričko Batman Halloween

Tričko Batman Halloween

Tričko Batman ve stylu Halloweenu tady snad ještě nebylo. Na klasickém Batmanově logu nepřehlédněte halloweenské motivy.

KOUPIT ZDE

Další trička hledej zde.