Tenet: Nolanův blockbuster uvidíme ještě o prázdninách!

Nolanův Tenet sice dorazí se zpožděním, nakonec ale ne tak velkým, jak se čekalo. Jeden z největších filmů roku dorazí do českých a slovenských kin ještě o prázdninách, a to 26. srpna. Očekávané špionážní sci-fi uvidíme dříve, než v Americe.

Tenet se přesouval (rušil) celkem třikrát. Z původního 16. července putovala premiéra na 30. července, poté 12. srpna. Nyní se studio Warner Bros. rozhodlo, že snímek pošle do kin více jak sedmdesáti zemí světa již 26. srpna. Spojené státy americké se Tenetu dočkají nejdříve začátkem září a to pouze ve vybraných kinech. Rusko a Japonsko ještě o několik dní později.

Tenet je tak jedním z mála blockbusterů, který zřejmě současnou situaci ustojí a do kin skutečně půjde v původně stanoveném roce. Jeho cílem pochopitelně bude vrátit diváky do kin, vydělat stovky milionů dolarů a dost možná i zachránit samotná kina, která si uvedení Tenetu tak trochu vydupala. Stačí se podívat na současnou nabídku filmů, a hned vám bude jasné proč. Na druhou stranu, jaký jiný film by to měl dokázat, než film Christophera Nolana?

Zdroj: Warner Bros.