Peripheral: Počítačový program ovládá lidskou mysl. Trailer vzbuzuje pozornost

Již podle traileru to vypadá na zajímavou, hororovou až psychotickou podívanou, kde celou dobu sledujeme hlavní postavu, jak se snaží překonat spisovatelský blok díky novému modernímu softwaru, který ji ovládá více, než by si kdy přála.

Bobbi Johnson je sice mladá, ale už nyní je spisovatelskou senzací, která momentálně trpí blokem ze psaní nad svou druhou knihou. Její nakladatelka ji vnutí nový software, který by jí měl pomoci spisovatelský blok překonat. Bobbi, která se musí denně vyrovnávat s bláznivou stalkerkou a drogově závislým ex přítelem netuší, že si do svého domu vzala něco démonického. Když si Bobbi znenadání všimne, že software upravuje její práci k obrazu svému, tak si začne uvědomovat, že neovlivňuje pouze její dílo, ale i ji samotnou v děsivém smyslu.

Za režií filmu stojí Paul Hyett, který má z hororovým žánrem zkušenosti. Jeho režijní prvotinou byl horor Veřejný dům hrůzy, jenž získal několik filmových ocenění na hororových filmových festivalech. V hlavní roli se ve filmu objeví začínající herečka Rosie Day. Dále pak třeba Hannah Arterton, kterou můžete znát z filmu Dokud nás smrt nerozdělí.

Hororový snímek bude na internetu k dispozici od 3. srpna 2020.

Zdroj: BlueFinch