Nejlepší Marvel trička

Filmy od Marvelu hýbou světem. Udělejte si radost a pořiďte si tričko s motivem právě tohoto filmového světa. Nejlepší trička Marvel s postavami Avengers na Vás již čekají.

Tričko Deadpool

Tričko Deadpool

Deadpoola si herec Ryan Reynolds doslova vydupal. Buďte stejní a vydupejte si tohle stylové tričko, které si můžete dopřát v nejrůznějších barvách a velikost. Ale co si budeme, červená je prostě nejlepší. Tričko pro všechny milovníky ukecaného antihrdiny.

KOUPIT ZDE

Tričko Groot

Tričko Groot

Nejroztomilejší člen Strážců Galaxie dostal i nejroztomilejší tričko. Kupte si tričko s Baby Grootem a ukažte světu, že jste kouzlu Groota podlehli i vy. V dostání ve všech barvách a velikostech. I Am Groot!

KOUPIT ZDE

Tričko Hulk

Tričko Hulk

Zelený drsňák, člen Avengers, to je Hulk. Tričko se zeleným motivem vynikne snad na všech barevných podkladech. Hulkova podobizna patří představiteli Marcu Ruffalu a v textu naleznete i známé logo Avengers. Povinnost pro všechny fanoušky Incredible Hulka!

KOUPIT ZDE

Tričko Iron Man

Tričko Iron Man

Iron Man je asi nejoblíbenější člen Avengers. Udělejte sobě nebo někomu blízkému radost s tričkem Iron Mana a siluety Tonyho Starka. Stylové tričko doporučujeme na šedém podkladu, seženete ho pochopitelně i v dalších barevných provedeních. Iron Man je prostě legenda.

KOUPIT ZDE

Tričko Captain America

Tričko Captain America

Buď jako správný kapitán a vyber si úžasné tričko Captaina Americy! Na modrém podkladě tričko vyniká nejlépe a nejvíce tak ladí s původními barvami tohoto superhrdiny. Co by to bylo za Avengers, kdyby chyběl Steve Rogers?

KOUPIT ZDE

Tričko Avengers

Tričko Avengers

Krásné logo Avengers potvrzuje, že v jednoduchosti je krása. Potisk doporučujeme na tmavém tričku, ale k zahození nebude i na bílém podkladu. Pokud miluješ Avengers, není co řešit.

KOUPIT ZDE

Tričko Anti Thanos

Tričko Anti Thanos

Tričko You Cant Fight Thaons Alone jde na dračku. A není se čemu divit. Tričko disponuje hlavními znaky známých Avengers a opravdu vydařeným oficiálním písmem. Tady rozhodně chybu neuděláte, ať už máte v oblibě kteréhokoliv superhrdinu. Klidně i Thanose.

KOUPIT ZDE

Tričko Endgame

Tričko Avengers: Endgame

Logo filmového hitu Avengers: Endgame je jednoduché, ale krásné. Noste na sobě tričko pravděpodobně nejlepšího filmu, jaký Marvel dosud vyprodukoval. Dejte najevo, že Avengers jsou Vaše srdeční záležitost.

KOUPIT ZDE

Tričko Thanosova rukavice

Tričko Thanos

Kdo by nechtěl skvělé tričko s Thanosovou hlavní zbraní, rukavicí s Kameny nekonečna? Zlaté provedení opravdu lahodí oku a vynikne na každém barevném podkladě. Určeno pro fanoušky Avengers a převážně dvou posledních dílů.

KOUPIT ZDE

Tričko Spider-Man

Tričko Iron Spider

Když Vás ohákne Tony Stark, budete fešák každým coulem. Tričko Iron Spider je toho dokonalým příkladem. Pořiďte si Spider-Manovo tričko, které dělá Avengerům skvělou reklamu. Asi nejhezčí Spider-Man tričko široko daleko.

KOUPIT ZDE

Tričko Black Panther

Tričko Black Panther

Buďte záhadný jako Black Panther. Oblíbený wakandský superhrdina nyní může být neustále s Vámi na působivém tričku, které si zamilujete. Fialové ornamenty jsou opravdu skvělé na tmavém tričku. Buďte jako král!

KOUPIT ZDE

Tričko Venom

Tričko Venom

Pro milovníky Toma Hardyho a jeho nejnovější komiksové role. Venomova tvář zabírá podstatný část samotného trička, a tak si můžete být stoprocentně jistí, že Vás nikdo nepřehlédne. Potkat v noci majitele tohoto trička bych vážně nechtěl…

KOUPIT ZDE

Nejlepší Marvel trička

Další Marvel trička

Další trička hledej zde.