Nejlepší filmová trička

Nejlepší filmová trička

Vybrali jsme pro Vás nejlepší filmová trička, kterými můžete obohatit svůj šatník. Samozřejmě podle aktuálních trendů a nových kolekcí.

Tričko Joker na roušce

Tričko Joker

Hledáte filmové tričko, které Vám bude závidět každý kolemjdoucí? Vyberte si tričko Joker na roušce, které vzniklo v době koronavirové a zároveň odkazuje na skvělý film Joker. Černé tričko a roušku jde nosit i s úsměvem, jak propagují samotní výrobci. Pochopitelně k dostání ve všech velikostech a v dámském provedení.

KOUPIT ZDE

Tričko Jokerův úsměv

Tričko Joker

U nejnovějšího snímku o Jokerovi ještě zůstaneme. Oblíbeného padoucha ze stáje DC Comics s tváří Joaquina Phoenixe můžete nosit na tričku i s hláškou Keep Smiling. Černé tričko s oranžovo zelenými doplňky je hodně žhavým zbožím.

KOUPIT ZDE

Tričko s miniaturním Zaklínačem

Tričko Zaklínač

Podle úspěšného Netflix seriálu vzniklo jednoduché, ale krásné tričko Zaklínač, které uspokojí každého fanouška nejen seriálu, ale i literární předlohy a počítačových her. Samotný Zaklínač je na tričku vyobrazen v animované podobě s tváří Henryho Cavilla.

KOUPIT ZDE

Tričko Dej groš Zaklínači

Tričko Zaklínač

Zaklínač ještě jednou. Tričko, které vzniklo na motivy písně Toss a Coin ze zmiňovaného seriálu Netflixu, je k dostání v bílé barvě a svým provedením patří k nejhezčím designovým tričkám tohoto výběru. Na závěr snad jen Dej groš Zaklínači, no tak nebuď skoupý.

KOUPIT ZDE

Tričko Covid Fiction

Tričko Covid

Během pandemie koronaviru vzniklo i červené tričko Covid Fiction, které svým názvem a provedením paroduje snímek Quentina Tarantina – Pulp Fiction: Historky z podsvětí. Na tričku najdete i režisérovo upravené jméno a samotné titulní hrdiny ze snímku. Tričko, které prostě zaujme a pobaví každého.

KOUPIT ZDE

Tričko Baby Yoda

Tričko Baby Yoda

Trička podle seriálů momentálně letí. A pro tričko s Baby Yodou to platí dvojnásob. Tričko s krásným obrázkem oblíbené postavy ze seriálu Mandalorian nelze přehlédnout a s hláškou Too Cute I Am odrovnáte všechny znalce Star Wars. Tričko je k dostání v různých barvách a velikostí. Pro muže i ženy.

KOUPIT ZDE

Tričko Zachraň svět

Tričko Superman

Zachraň svět se Supermanem na hrudi. Další tričko z kolekce koronaviru, které nádherně odráží současnou dobu. Samotného Muže z oceli doprovází na tričku jasná zpráva: Superhrdina nosí ven masku. Stylový obrázek na šedém tričku opravdu krásně vyniká.

KOUPIT ZDE

Tričko I Love You 3000

Tričko Iron Man

Milujete Avengers? Pak si nenechte ujít tričko s parádní hláškou Tonyho Starka I Love You 3000, která se do samotného snímku dostala, ačkoliv ani nebyla ve scénáři. Tričku nechybí ani klasické Iron Manovo poznávací znamení na hrudi. Must Have pro všechny milovníky studia Marvel.

KOUPIT ZDE

Tričko Run, Forrest, Run

Tričko Forrest Gump

Co takhle nějakou kultovku? S tričkem s legendárním Forrestem Gumpem rozhodně chybu neuděláte. Bílé tričko se může pyšnit krásným obrázkem a známou hláškou. Tričko, které nikdy nezestárne, jako samotný film Roberta Zemeckise.

KOUPIT ZDE

Tričko Not Great, Not Terrible

Tričko Černobyl

Tričko s nezapomenutelnou hláškou z Černobylu, které se od dob uvedení Černobylu na HBO prodává samo. Některé věci je dobré nezapomínat a proto ukažte, že bojujete proti aroganci moci tímto tričkem. Radiace se v tomto případě bát nemusíte.

KOUPIT ZDE

Tričko Moss a ambulance

Tričko IT Crowd

Moss je nezapomenutelnou postavou ze seriálu IT Crowd, který byl uveden i na českých obrazovkách. Kdo viděl, určitě pamatuje památnou scénku, při které bylo uvedeno nové číslo na záchranku. No a to teď můžete mít i na tričku s Mossovou podobiznou. Tričko nejen pro ajťáky.

KOUPIT ZDE

Tričko Tyrion ze Hry o trůny

Tričko Hra o trůny

Dost možná nejoblíbenější postava ze Hry o trůny dostává opravdu neodolatelné tričko, které při prvním pohledu hlásá, že v jednoduchosti je krása. Ideální pro černé ovce rodiny a fanoušky tohoto již ukončeného seriálu.

KOUPIT ZDE

Tričko Rick

Tričko Rick a Morty

Pořiďte si bílé tričko s Rickem z animovaného seriálu Rick a Morty, který se ihned po odvysílání stal kultem. Zelená na světlém podkladu opravdu vyniká a vaše nové tričko nikdo nepřehlédne. Ideální jako dárek pro milovníky tohoto skvostu.

KOUPIT ZDE

Nejlepší filmová trička

Další Nejlepší filmová trička

Další trička hledej zde.