King of Staten Island: Jak se stát tatérem a neztratit se ve světě

Chválená novinka režiséra Judda Apatowa (Pěkně blbě) sleduje nemocného Scotta, který se vypořádává s problémy všedních i nevšedních dní. Snímek vyšel již na Amazon Prime (bez titulků) a určitě byste mu měli dát šanci.

Scott Carlin je čtyřiadvacetiletý absolvent střední školy, který žije se svou matkou Margie a sestrou Claire na Staten Islandu. Od dětství ho ovlivňuje smrt otce, který zemřel při požáru hotelu. Zároveň se vypořádává s nejrůznějšími zdravotními problémy, včetně ADHD a neustále kouří marihuanu. Je nezaměstnaný, chce se stát tatérem a většinu volného času tráví se svými přáteli. Jeho dívka Kelsey by si přála jejich vztah brát více vážněji, Scott si ale není jistý tím, jestli je pro ni dost dobrý. Claire navíc odjíždí na školu a bojí se, že Scottův zdravotní stav se může vymknout kontrole.

Komedie Judda Apatowa měla být hitem festivalů, nakonec však zakotvila rovnou na internetu. V hlavních rolích se představí Pete Davidson, Bill Burr, Maude Apatow, Marisa Tomei, Bel Powley, Domenick Lombardozzi, Pamela Adlon, Steve Buscemi a další.

King of Staten Island vyšel na Amazon Prime již 12. června 2020.

Zdroj: Universal Pictures