Piráti z Karibiku: Margot Robbie, představitelka Harley Quinn, míří do hlavní role

Přípravy nových Pirátů z Karibiku, kteří budou spin-offem série, jsou v plném proudu. Do hlavní role byla obsazena Margot Robbie a scénář napíše Christina Hodson, autorka Birds of Prey a Bumblebeeho.

O dalším filmu z miliardové série jsme psali už před dvěma lety. Od té doby se toho však mnohé změnilo. Vlastně až na jednu podstatnou věc. Návrat Johnnyho Deppa je stále velkým otazníkem. A vlastně se není ani čemu divit. Při natáčení „pětky“ měl údajně potyčky se štábem, sám čelil dalším problémům a za film z roku 2017 obdržel až neuvěřitelných 90 milionů dolarů.

Margot Robbie si z největší pravděpodobností zahraje pirátku jménem Redd, jejíž podobizna se již objevila v Disneyho zábavním parku (odkud vlastně pochází nápad na celou filmovou sérii). S rolí byla dříve spojována Karen Gillan (Strážci Galaxie, Jumanji).

Zatímco Margot Robbie, jedna z nejžádanějších hereček současnosti, se objeví v hlavní roli připravovaného spin-offu, Disney nadále plánuje regulérní pokračování série, na kterém pracují veterán série Ted Elliott a tvůrce minisérie Chernobyl Craig Mazin. Producentem obou projektů, které by měly vznikat nezávisle na sobě, zůstává duchovní otec série Jerry Bruckheimer.

Scénář spin-offu Pirátů napíše Christina Hodson, která v minulosti již spolupracovala s Margot Robbie na komiksových Birds of Prey. Stojí také za nejlepší částí Transformers za poslední roky, Bumblebeem. Připravuje rovněž Flashe a Batgirl od DC.

První Piráti z Karibiku dopluli do kin už v roce 2003. Od té doby vznikla celkem pětidílná série, která celosvětově vydělala neskutečných 4, 5 miliardy dolarů. A když se vám v Hollywoodu něco takového podaří, natáčet a restartovat se bude do nekonečna.

Režisér spin-offu zatím oznámen nebyl. S přímým pokračováním je nadále spojován režisér Joachim Rønning (Piráti z Karibiku 5, Zloba 2).