Evil Dead Now a bez Bruce Campbella?

Série Evil Dead patří jednoznačně mezi ty nejlepší počiny, jaké hororový žánr vyprodukoval. Zatímco první část je čistokrevným slasherovým hororem, druhá kombinuje právě horor s prvky černé komedie, nu a třetí je zas docela obyčejnou komedií. Pak tu máme výborný seriál Ash vs. Evil Dead, který na druhý díl navazuje. Celé toto dítko režiséra Sama Raimiho se dočkalo už i remaku (u nás pod distribučním názvem Lesní duch). Nyní to vypadá, že kultovní série nezůstane jen tak u ledu. Co tedy zatím víme o čtvrtém Evil Dead? 

Na snímku se pravděpodobně budou podílet oba duchovní otcové série – tedy režisér Sam Raimi a herec Bruce Campbell, který ztvárnil Ashe – hrdinu všech částí. Campbell byl koneckonců první, kdo nový Evil Dead potvrdil. Není však jisté, zda se ve filmu objeví. Zvlášť vzhledem k tomu, že již opakovaně potvrdil, že svou ikonickou motorovku definitivně pověsil na hřebík. Nanejvýš by si tedy ve filmu mohl odbýt cameo, každopádně se očividně velmi aktivně na filmu podílí „za kamerou.“

Otevřeně pak navíc hovořil o nových postavách a jak je svým způsobem osvobozující, že celý projekt bude na nich (nových tvůrcích). Snímek natočí irský režisér Lee Cronin (jeho posledním počinem je hororový snímek The Hole in the Ground, natočil však i jednu z epizod seriálu 50 States of Fright, kde si ho právě vyhlédl Sam Raimi). Cronin se zhostí i scénáře. Snímek by pak měl dějově stát někde mimo hlavní sérii, která skončila s třetí řadou již zmíněného seriálu Ash vs. Evil Dead.

Snad bude tento projekt lepší než remake z roku 2013. Snímek se bude jmenovat Evil Dead Now a natáčení má začít tak brzy, jak to bude možné.