Black Water: Abyss: Krokodýli útočí v pokračování hororu Krvavá laguna

Filmová společnost Screen Media Films zveřejnila první trailer k volnému pokračování hororu Krvavá laguna (2007). Vypadá to na napínavou podívanou, kde vaším největším nepřítelem může být nejen příroda, ale i váš strach.

Skupina přátel se ve volném čase ráda vydává na výlety do přírody, kam jezdí zkoumat jeskyně. Jednoho volného dne vyráží na jednu ze svých expedic do severní Austrálie, kde hluboko v lesích narazí na rozlehlý jeskynní komplex. Rozhodnou se spustit dolů a jeskyně prozkoumat. Na první pohled vzrušující podívaná se zvrtne ve chvíli, kdy znenadání udeří bouře a skupina tak zůstává uvězněná v jeskyni, ve které rychle začíná stoupat hladina vody. Jenže to pravé nebezpečí se teprve blíží, když zjišťují, že ve vodě nejsou sami.

V hlavních rolích se objeví herečka Jessica McNamee, známá třeba ze snímků Navždy spolu, Souboj pohlaví nebo MEG: Monstrum z hlubin a herec Luke Mitchell ze seriálů Lidé zítřka nebo Mrtvý bod. Mezi dalšími Amali Golden, Benjamin Hoetjes nebo Anthony J. Sharpe. Za režií filmu stojí Andrew Traucki, který natočil i původní Krvavou lagunu.

Snímek má britskou premiéru již 10. července 2020.