Tvůrci Aquamana a Johna Wicka natočí film o cestování v čase

Režisér Aquamana James Wan a scénárista Johna Wicka Derek Kolstad spojí své síly a natočí adaptaci sci-fi příběhu Hunting Season z pera spisovatele Franka M. Robinsona. Společně s nimi na filmu bude spolupracovat i producent Transformers Don Murphy.

Originální příběh publikovaný roku 1951 vypráví o militaristické společnosti, která rebely posílá zpátky v čase jako lovenou zvěř. Šlechtici je totiž loví pro sport. Oběti jsou obvykle z nižší třídy, když je ale náhle aristokrat odsouzený k tomu být loven a poslán v čase do poloviny dvacátého století, celá struktura společnosti se náhle rozpadá.

Podle aktuálních informací se bude filmový děj odehrávat v budoucnosti a hlavní postavou bude právník, jenž je nepřítel státu a bude odsouzený k popravě lovem. Pošlou ho zpět do minulosti, kde bude pronásledován lovci. Právník bude nucený přizpůsobit se nové realitě a přežít.

Projekt je díky sci-fi žánru a sociálně politickém tématu přirovnáván k již natočeným filmům jako 451° Fahrenheita z roku 1966 nebo Běžící muž z roku 1987. Celý koncept posílání do minulosti nepohodlných lidí může značně připomínat nedávno natočený film Looper s Brucem Willisem. Na více informací si musíme ještě počkat, ale základní kámen filmu v podobě režiséra, scénáristy a producenta je opravdu silný.