Konec zločinu v Americe: Akční nářez podle komiksu uvidíme na Netflixu

Po úspěšném Vyproštění vychází na Netflixu další akční jízda. Konec zločinu v Americe, který je adaptací úspěšného komiksu, se představuje v nadějné upoutávce.

Posledním krokem americké vlády v boji s kriminalitou a terorismem je vysílání signálu, který znemožňuje vědomé páchání trestných činů. Kariérní kriminálník Graham Bricke (Édgar Ramírez), který zatím velké štěstí neměl, se spojí se synem známého gangstera Kevinem Cashem (Michael Pit) a s hackerkou na černém trhu Shelby Dupree (Anna Brewster). Společně podniknou loupež století a zároveň poslední zločin v dějinách Ameriky před vypnutím signálu.

Podle komiksu Ricka Remendera a Grega Tocchiniho Konec zločinu v Americe, který vyšel u vydavatelství Radical Publishing. Napsal Karl Gajdusek (Nevědomí) a s režií Oliviera Megatona se produkce ujali Jesse Berger, Jason Michael Berman a Barry Levine. Sharlto Copley ve vedlejší roli.

Americká služba Netflix, která má po celém světě přes 167 miliónů uživatelů, si do českých domácností našla cestu v lednu 2016. V rámci měsíčního předplatného, které činí 199, 259 nebo 319 korun v závislosti na kvalitě přehrávání a množství přístrojů, na nichž lze obsah sledovat, si divák může vybrat z několika stovek titulů. Většina snímků nebo seriálů jsou v původním znění, ale české titulky a dabing se doplňují stále rychleji.

Na Netflixu od 5. června 2020.

Zdroj: Netflix