EETerminátor: Den vyúčtování: Bohuš má svého Arnošta, Česko zlého Babiše

Jejich cílem je tvorba nadčasových videí, které udrží divákovu pozornost. Tvůrci kreativního studia Filmagix jednoznačně dostáli svému popisku na Facebooku, a do světa vypustili virální hit s názvem EETerminátor: Den vyúčtování.

Filmagix jsou kreativní video-produkce, která vznikla v roce 2019. Tvoří reklamní spoty, produktová i propagační videa, upoutávky na výstavy, včetně potřebných animací.

EETerminátor se připravoval poměrně dlouho. Už o Vánocích totiž tvůrci z Filmagixu zveřejnili na své sociální síti kraťoučký teaser. Půlminutové upoutávky se Den vyúčtování dočkal teprve před týdnem.

Na velmi povedené parodii, která se šíří internetem jako lavina, se ve velké míře podíleli Michaela Lovecká a Michal Orsava, známý Youtuber a tvůrce komerčních spotů, jehož skvělá díla Harry Potter a Kámen mudrců, Návrat do budoucnosti České republiky nebo Knight Rider na dálnici D1 netřeba představovat.

I tentokrát se potkává dění v Česku s kulturní vložkou a velkou mírou nadsázky. Odkazů na českou a americkou popkulturu je samozřejmě opět nespočet, a tak si EETerminátora vychutnejte hned několikrát. Stojí totiž za to.