Demolition Man 2: Sylvester Stallone potvrdil, že se chystá pokračování

Akční sci-fi z roku 1993 Demolition Man, kde si hlavní roli zahrál Sylvester Stallone, se překvapivě nikdy nedostalo takové popularity, aby se dočkalo pokračování. Nyní ale filmové studio Warner Bros. na pokračování pracuje, potvrdil to sám Stallone.

V dnešní době koronavirové se hvězdy snaží zviditelnit na sociálních sítích různými způsoby. Stallone zvolil interakci se svými fanoušky na sociální sítí Instagram, kde odpovídal na jejich dotazy. Od jednoho z nich padl dotaz právě na pokračování Demolition Man. Stallone na něj reagoval pozitivně, na pokračování se prý pracuje a vypadá fantasticky.

Snímek Demolition Man spatřil světlo světa v roce 1993. Stallone ztvárnil roli policisty, který po honbě za šíleným a nebezpečným zločincem nechtěně způsobí smrt dvaceti rukojmím. Trest pro oba je hibernace neboli zmrazení na několik desítek let. Po 36 letech je Stallone probuzen zoufalými kolegy z policejního oddělení, kteří si neví rady s dopadením Stallonova nemesis, který po probuzení ovládl skupinu místních zločinců.

V původním filmu si mimo jiné zahráli také Wesley Snipes nebo Sandra Bullock.