Bratrstvo pěti: Afroameričtí váleční veteráni se vracejí do Vietnamu

Netflix ulovil dalšího věhlasného režiséra. Podívejte se na trailer k dvou a půl hodinové novince Bratrstvo pěti od Spikea Lee.

Držitel ceny Akademie Spike Lee a jeho New Joint uvádí příběh čtyř afroamerických válečných veteránů Paula (Delroy Lindo), Otise (Clarke Peters), Eddieho (Norm Lewis) a Melvina (Isiah Whitlock Jr.), kteří se v doprovodu Paulova starostlivého syna (Jonathan Majors) vracejí do Vietnamu. Při pátrání po ostatcích velitele čety je žene dál naděje, že najdou zakopaný poklad. Mezitím se ale musí poprat s vrtochy okolní přírody, lidských povah a s ohavnými následky vietnamské války, na které i po letech narážejí.

Americká služba Netflix, která má po celém světě přes 167 miliónů uživatelů, si do českých domácností našla cestu v lednu 2016. V rámci měsíčního předplatného, které činí 199, 259 nebo 319 korun v závislosti na kvalitě přehrávání a množství přístrojů, na nichž lze obsah sledovat, si divák může vybrat z několika stovek titulů. Většina snímků nebo seriálů jsou v původním znění, ale české titulky a dabing se doplňují stále rychleji.

Na Netflixu od 16. června 2020.

Zdroj: Netflix