Willoughbyovi: Jak se elegantně zbavit rodičů

Na kolik animovaných rodinek si vzpomenete? Za zmínku určitě stojí Addamsova rodina, oblíbená žlutá rodinka Simpsonových nebo třeba Croodsovi. Nyní se k nim přidá další bláznivá rodinka nesoucí jméno Willoughbyovi.

Jane Willoughbyová je dospívající dívka, co si ze všeho na světě nejraději zpívá. Má tři bratry Tima a dvojčata Barnabiáše. Jejich rodiče jsou snad ti nejsobečtější lidé na celém světě. Lásku, kterou by měli dát svým dětem, si nechávají pro sebe. Jane má zakázáno zpívat a Tim s dvojčaty se k rodičům nemůžou ani přiblížit, proto Jane přijde s ďábelským plánem. Pro své rodiče vymyslí šílenou dovolenou, která sice zahrnuje několik smrtících dobrodružství, ale zároveň má jedno obrovské plus – děti jsou zakázány. Rodiče je nechávají napospas moderní chůvě, která však netuší, že má před sebou zapeklitý úkol. Musí Willoughbyovic děti ochránit před pracovníky dětského domova, kteří je chtějí odvézt pryč.

V originálu propůjčila hlas hlavní postavě Jane herečka a zpěvačka Alessia Cara, která nadabovala i princeznu Vaianu. Hlas jejího bratra Tima patří herci Willu Forteovi známému z dramatického snímku Nebraska. Dále zazní hlasy řady známých osobností jako jsou Ricky Gervais, Maya Rudolph, Terry Crews nebo Martin Short. Režie se ujal Kris Pearn, pro něhož se bude jednat o druhý animovaný snímek. Tím prvním bylo pokračování úspěšné animované pohádky Zataženo, občas trakaře 2.

Pohádka bude k dispozici na Netflixu od 22. dubna 2020.

Zdroj: Netflix