Scoob!: Záhady s.r.o řeší nejděsivější případ. Hlavní trailer dorazil

Od režiséra novodobých příběhů Toma a Jerryho přichází do kin animované dobrodružství Scoobyho a jeho party. Podívejte se na nejnovější trailer.

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu!

Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjišťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby.

Scoob! režíroval Tony Cervone na základě scénáře od dua v podobě Kelly Fremon Craig a Matta Liebermana. V hlavních a vedlejších rolích se v originálním znění představí Zac Efron, Amanda Seyfried, Gina Rodriguez, Will Forte, Frank Welker, Tracy Morgan, Mark Wahlberg, Mckenna Grace, Jason Isaacs, Ken Jeong, Iain Armitage, Kiersey Clemons, Ariana Greenblatt, Pierce Gagnon, a další.

Snímek má premiéru 14. května 2020.

Zdroj: Vertical Entertainment