Arkansas: Pašování drog se stává nebezpečnou hrou

Pašování drog nikdy nebylo jednoduchou záležitostí, hlavně když máte takového šéfa jako je Vince Vaughn. Své o tom ví hlavní protagonisté nového snímku o pašování drog.

Bývalí kriminálníci a přátelé Kyle a Swin se snaží žít obyčejným životem, alespoň na oko. Ve dne pracují jako strážci parku a v noci pašují drogy. Pracují pro jednoho z největších drogových dealerů, jenž si říká Frog, kterého ale nikdy na živo nespatřili. Oba pod drobnohledem Frogových zástupců porušují příkazy od šéfa. Swin navazuje vztah s Johnnou, zatímco Kyle se snaží zjistit, kdo je Frog. Jejich ne úplně šťastná rozhodnutí vedou k tomu, že se stávají pro Froga nepřáteli, což je může stát i samotný život.

Scénář vznikl na motivy stejnojmenného bestselleru od spisovatele Johna Brandona. Jako svůj režisérský debut si příběh vybral herec Clark Duke, jenž ztvárnil i jednu z hlavních rolí ve filmu. Herec je známý především z komedií jako Kick-Ass, Tisíc slov nebo Matky na tahu. Jeho parťáka si zahrál Liam Hemsworth, jenž se proslavil rolí v Hunger Games nebo v romantickém dramatu Poslední píseň, kde si zahrál po boku své bývalé ženy zpěvačky Miley Cyrus. V dalších rolích uvidíme na Oscara nominovaného Johna Malkoviche, herce Vince Vaughna nebo herečku Vivicu A. Fox.

Snímek bude ke shlédnutí na Apple či Amazonu od 1. května 2020.

Zdroj: StoryBoard Media