The Lovebirds: Když se zamilovaný pár ocitne ve špatný čas na špatném místě

Režisér komedie Pěkně blbě přináší fanouškům novou akční podívanou s nádechem černého humoru. Každý zamilovaný pár v určitém okamžiku dospěje ke zjištění, zda nadešel čas vztah ukončit nebo spolu naopak zůstanou navždy. Jibrana a Leilani naštěstí dospěly ke druhému rozhodnutí, i když se to stalo za pořádně divných okolností, před kterými teď musejí utíkat.

Jibran a Leilani jsou zamilovaný pár jako každý jiný. Chodí společně na večeře, smějí se spolu, bydlí spolu. Jenže občas se i tomu nejšťastnějšímu páru do cesty připlete den blbec. A tak se i tahle dvojice ocitne v nesprávný čas na nesprávném místě. A v tu ránu se z nich stávají hlavní podezřelí z vraždy mladého cyklisty. Pro oba je tato situace novinkou, musejí se skrývat před policií a dostávají se do podivného světa sekty, kde jak doufají, naleznou odpovědi, aby očistili svá jména.

Zamilovanou dvojici ztvárnila komediální dvojka Issa Rae známá ze seriálu Nesvá a Kumail Nanjiani oblíbený z komedie o svém životě Pěkně blbě. Jako další se ve filmu objeví třeba Anna Camp, Paul Sparks, Kyle Bornheimer nebo Joe Chrest. Režie se ujal herec a režisér Michael Showalter. Před tím již natočil komedii Baxter, kde ztvárnil i hlavní roli po boku Elizabeth Banks. S herečkou Sally Field natočil komedii Ahoj, jmenuji se Doris a s Kumailem Nanjianem v roce 2017 natočil komedii Pěkně blbě.

Film The Lovebirds bude mít světovou premiéru 3. dubna 2020.