Téměř dokonalá tajemství: Z přátel naprostí cizinci aneb co o Vás prozradí telefony

Německý režisér a scenárista Bora Dağtekin se po skončení poměrně povedené trilogie Fakjů pane učiteli pustil do zpracování remaku italského komediálního dramatu Naprostí cizinci. Máme čekat další trhlou komedii?

Co se stane, když se stáří přátelé při večeři rozhodnou položit své telefony na stůl a sdílet mezi sebou všechny zprávy a hovory? Snímek Téměř dokonalá tajemství ukazuje, stejně jako italský předchůdce, že to, že i když někoho znáte několik let, tak to neznamená příliš mnoho. Je otázkou, jestli se Dağtekin rozhodl látku pojmout vyloženě jako komedii nebo zda film bude místy i trochu vážnější.

Upoutávka příliš mnoho neprozrazuje. Divák se však dozví, že ve snímku hrají i herci z předchozí trilogie Fakjů pane učiteli. Režisér tak vsadil na osvědčené tváře a jisté by tak mohlo být alespoň to, že jeho nový projekt bude fungovat minimálně po stránce komediální.

V hlavních rolích se představí Levi Eisenblätter, Florian David Fitz, Jella Haase, Karoline Herfurth, Frederick Lau, Elyas M’Barek, Jessica Schwarz, Wotan Wilke Möhring a další.

V kinech hrají od 18. června 2020.

Zdroj: Bontonfilm | Constantin Film DE